AdSenseBanner

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΚΤΗΜΑ ΑΛΩΝΑΚΙ στην λίμνη Πλαστήρα


Ανακαλύψτε μια διαφορετική Ελλάδα στο Ktima Alonaki, ένα μικρό ξενοδοχείο 900 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, προσφέροντας υπέροχη θέα στην λίμνη Πλαστήρα, ένα καλά κρατημένο μυστικό την Ελληνικής ενδοχώρας.

Όμορφη παρθένα φύση, γαλήνη και ζεστή φιλοξενία σας περιμένουν στο Ktima Alonaki. Τα γύρω βουνά αντανακλώνται στην επιφάνεια της λίμνης - ορισμένα είναι πάνω από 2,000μ. - δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για μια χαλαρωτική διαμονή.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από δωμάτια, σουίτες και μπανγκαλόου τα οποία βρίσκονται σε 5 κτίρια στο Ktima Alonaki. Χαλαρώστε στο ιδιωτικό σας μπαλκόνι απολαμβάνοντας τη θέα ή περάστε το βράδυ σας μπροστά από το τζάκι.

Το πρωινό σερβίρεται κάθε πρωί και οι εγκαταστάσεις κουζίνας σε κάθε δωμάτιο σας επιτρέπουν να ετοιμάσετε τα γεύματα που επιθυμείτε. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης τοπικές σπεσιαλιτέ, κρασιά και παραδοσιακό τσίπουρο, για να ζεσταθείτε τις κρύες μέρες.

Η πεζοπορία, η ορεινή πεζοπορία και το ψάρεμα είναι ορισμένες από τις δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε στην περιοχή με εξοπλισμό ο οποίος διατίθεται στο ξενοδοχείο. Το κοντινό χωριό Καρδίτσα βρίσκεται στην γραφική πλαγιά του βουνού και η πρωτεύουσα της Καρδίτσας απέχει περίπου 36χμ.

http://www.yahotels.gr/ktimaalonaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails