AdSenseBanner

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ IBEROSTAR Hotels & Resorts


Η Iberostar Hotels & Resorts είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων ηγετών στο χώρο, στους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Ισπανία, τη Μεσόγειο και την Καραϊβική. Πάνω από 100 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, η Iberostar Hotels & Resorts προσφέρει ξενοδοχεία και resorts για να απολαύσετε διακοπές στην παραλία, με γκολφ, spa & wellness για γάμους ή και συνέδρια.

Iberostar Hotels & Resorts στην Ελλάδα

Κρήτη, Κέρκυρα, Κως, Ζάκυνθος, Ρόδος…οι διακοπές στην Ελλάδα σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε παραδεισένιους προορισμούς στα ξενοδοχεία και τα resort μας. Τα ξενοδοχεία της Iberostar Hotels & Resorts στην Ελλάδα βρίσκονται πάντα στις καλύτερες τοποθεσίες δίπλα στη θάλασσα. Οι διακοπές στην Ελλάδα σας δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τη γοητεία που προσφέρουν οι πανέμορφες παραλίες της, την ιστορία της και τα γραφικά νησιά της.

Υπηρεσίες spa & wellness, γαστρονομία, γκολφ, διασκέδαση... τα ξενοδοχεία μας εξασφαλίζουν την ψυχαγωγία και την ξεκούραση που μόνο οι διακοπές στην όμορφη χώρα μας μπορούν να σας προσφέρουν, μαζί με την αλυσίδα ξενοδοχείων Iberostar Hotels & Resorts.

Στα Iberostar η εξυπηρέτηση είναι άψογη, το φαγητό καταπληκτικό και οι τοποθεσίες των ξενοδοχείων μοναδικές!

site: http://www.iberostar.com/EN/Griego.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails