AdSenseBanner

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Guardian: Το Ντουμπρόβνικ 4ο στις προτιμήσεις των τουριστών για το φθινόπωρο


Τα γαλαζοπράσινα νερά της Αδριατικής, περισσότερα από χίλια νησιά, μεσαιωνικά κάστρα συνθέτουν μία ονειρεμένη εικόνα για τον επισκέπτη των Δαλματικών Ακτών, που τα τελευταία χρόνια αποτελούν αγαπημένο προορισμό πολλών Ευρωπαίων τουριστών.

Το Ντουμπρόβνικ, στην Κροατία, αποτελεί ένα λιμάνι-στολίδι των Δαλματικών Ακτών, που συνεπαίρνει τον επισκέπτη, δίνοντάς του την αίσθηση ότι διασχίζει μία πόλη-μουσείο, αφού είναι γεμάτη ιστορικά μνημεία.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» το Ντουμπρόβνικ έρχεται τέταρτο στις προτιμήσεις των τουριστών για το φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσαν οι τουριστικές αρχές της περιοχής.

Στο άρθρο, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας αναφέρεται ότι το Ντουμπρόβνικ το φθινόπωρο, όπου έχει μειωθεί η τουριστική κίνηση του καλοκαιριού, είναι ακόμη ωραιότερο. Στο Ντουμπρόβνικ, συνεχίζει ο αρθρογράφος, ο επισκέπτης μπορεί να ηρεμήσει, να απολαύσει τη θάλασσα καθώς ο καιρός είναι ακόμη ζεστός το φθινόπωρο και να έχει διάφορες ανέσεις με μικρότερο κόστος.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι στις τρεις πρώτες θέσεις αγαπημένων προορισμών για το φθινόπωρο είναι η Σαρδηνία, η Ανδαλουσία και η Κύπρος.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails