AdSenseBanner

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Ραγδαία αύξηση των celebrities στην Σαντορίνη!!


Πόλο έλξης για πολλούς διάσημους του εξωτερικού αποτελεί φέτος η Ελλάδα και ειδικότερα η Σαντορίνη.
Λόγος γίνεται για το διάσημο ζευγάρι Angelina Jolie και Brand Pitt που αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους επίγειο παράδεισο χτίζοντας το παλάτι τους αξίας 5,5 εκατομμυρίων στην Οία της Σαντορίνης!! Επίσης η τραγουδίστρια Beyonce θα παρουσιάσει στο όμορφο νησί την ομώνυμη collection από ρούχα και ήδη μόδας.
Στη λίστα των επωνύμων συγκαταλέγεται και ο Mick Jagger που είναι φανατικός λάτρης του νησιού, όπως επίσης και οι U2 οι οποίοι θα ηχογραφήσουν το τελευταίο τους album στο Νησί.

Από τις αρχές Αυγούστου, οι περίφημοι σχεδιαστές Dolce & Gabbana απολαμβάνουν αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς στο νησί.

Μιλήσαμε για το θέμα αυτό με τον Διευθυντή των ASTRA SUITES (http://www.astra.gr/)  κ. Γιώργο Καραγιάννη στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης που είναι και ένα από τα κατεξοχήν γνωστά ξενοδοχεία για Celebrities κυρίως του Αμερικανικού JetSet. Ο κ. Καραγιάννης μας ανέφερε ότι αντίθετα με την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελληνική οικονομία, η εικόνα της Σαντορίνης στην διεθνή JetSet σκηνή γνωρίζει μεγάλη άνθιση, κυρίως λόγω του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουν κάποια ξενοδοχεία επιπέδου σαν του ASTRA αλλά και επίσης η πολύ σοβαρή δουλειά που έχει γίνει από μεμονωμένους επιχειρηματίες μέσω μεγάλων γραφείων Δημοσίων Σχέσεων στις ΗΠΑ και στην Αγγλία.

Ο κ. Καραγιάννης επίσης ανέφερε ότι η αύξηση αυτή παρατηρείται επίσης και στην Ελληνική σκηνή επωνύμων κάνοντας λόγο για μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις από έλληνες γνωστούς επιχειρηματίες, Πολιτικούς και δημόσια πρόσωπα.

Εμείς σαν xenodoxia.blogspot ευχόμαστε στην Σαντορίνη πάντα επιτυχίες και δίνουμε θερμά συγχαρητήρια στους επιχειρηματίες που καταφέρνουν να ανεβάζουν την εικόνα της χώρας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails