AdSenseBanner

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΆ


Τo Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων πρωτοπορεί και σας δροσίζει με μια "καυτή" προσφορά έκπληξη για τη νέα χιονοδρομική σαιζόν.. μέσα στον Αύγουστο!!

Αγοράστε από τώρα την ετήσια κάρτα για τις χειμερινές σας αποδράσεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και κερδίστε 57% έκπτωση!

Η ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ κοστίζει τώρα μόνο 150 Ευρώ και για αγορές που θα πραγματοποιηθούν On line μέσω του Snow Report μέχρι τις 31/08/2010!

Mπορείτε να ξεκινήσετε να ονειρεύεστε ατελείωτες ώρες διασκεδαστικών καταβάσεων στις πλαγιές του Χελμού.

Φέτος επιλέγουμε Χιονοδρομικό Καλαβρύτων και οι λόγοι είναι πολλοί
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και στόχο έχει να εκπλήξει θετικά τους επισκέπτες και τους χιονοδρόμους που θα το επιλέξουν τη νέα σαιζόν για τις χιονοδρομικές τους καταβάσεις, καθιερώνοντάς το σαν τον προτιμώμενο προορισμό για δραστηριότητες βουνού στην Ελλάδα, εφάμιλλο παρόμοιων κέντρων του εξωτερικού.

Το ΧΚΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη νέα χιονοδρομική σαιζόν ανανεωμένο με δραστηριότητες και εκπλήξεις που θα δώσουν νέο αέρα στην εμπειρία του σκι και του snowboard.

Σε υψόμετρο από 1700 μ. έως 2340 μ. στη ΒΔ πλευρά του Χελμού (Βαθειά Λάκα), σας περιμένει μια αληθινή εμπειρία σκι!

Ανεβείτε στον υψηλότερο αναβατήρα σε όλη την Ελλάδα όπου με καλό καιρό μπορείτε να δείτε τον κορινθιακό κόλπο και χαρείτε ατελείωτες καταβάσεις στη μεγαλύτερη πίστα της Ελλάδας, τη Στύγα, με μήκος 3200 μ.

Η προσφορά ισχύει για on line αγορές της ετήσιας κάρτας στο http://www.snowreport.gr/,  μέχρι 31 Αυγούστου 2010.

πηγή: mypublics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails