AdSenseBanner

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Αυστραλία- Τηλεοπτικά ταξιδιωτικά αφιερώματα σε Μύκονο και Ίο


Ταξιδιωτικά αφιερώματα στα νησιά Μύκονο και Ίο παρουσίασε η εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή Getaway του ιδιωτικού σταθμού Channel 9, της Αυστραλίας.

Με τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ ολοκληρώνεται ένα γενικότερο αφιέρωμα της εκπομπής σε ελληνικά νησιά, το οποίο ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και συμπεριέλαβε, επίσης τη Σαντορίνη, την Κρήτη και την Αμοργό.

Η Μύκονος παρουσιάζεται ως το πιο δημοφιλές και κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί. Σε ένα ρεπορτάζ διάρκειας οχτώ λεπτών, ο παρουσιαστής Jason Dundas εξερευνά τα γραφικά σοκάκια της Χώρας, επισκέπτεται δημοφιλείς παραλίες και μιλά για την αρχιτεκτονική, τον τρόπο ζωής, τα καλά καταστήματα και κέντρα διασκέδασης του νησιού.

Συνομιλεί επίσης με τον Ελληνοαυστραλό Νικ Γιαννόπουλο, πρωταγωνιστή της ταινίας Βασιλιάδες της Μυκόνου, ο οποίος επισημαίνει ότι η Μύκονος έχει το πλεονέκτημα της προσφοράς πολλών επιλογών για κάθε είδους επισκέπτη.

Το αφιέρωμα στην Ίο, διάρκειας τεσσερισήμισι λεπτών, προβάλλει το νησί ως ιδανικό τόπο διακοπών νέων ανθρώπων, ιδίως εργένηδων, που επιθυμούν να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί. Παρουσιάζονται κυρίως παραλίες του νησιού και κεφάτα πάρτι νέων.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails