AdSenseBanner

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ασιάτες επενδύουν 5 δις ευρώ στα Καμένα Βούρλα!!!


Στην πιο δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα, αλλά και για το νομό μας, που η ανεργία έχει φτάσει στα ύψη, έρχεται μια πολύ μεγάλη επένδυση να δώσει πνοή και τροχιά ανάπτυξης στη Φθιώτιδα.

Μεγάλη επενδυτική Ασιατική εταιρεία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε επένδυση 5 δισεκαμμυρίων ευρώ, ίσως και παραπάνω, στα Καμένα Βούρλα. Η περιοχή που βρίσκεται το Camping του Ε.Ο.Τ. αλλά και χιλιάδες άλλα στρέμματα θα μετατραπούν σε "Monte Carlo" της Ελλάδας.
Μαρίνα μεγάλης χωρητικότητας σκαφών, Καζίνο, ξενοδοχειακά συγκροτήματα με ιαματικά και τεράστιες πισίνες, ακόμη και Disneyland έχουν στα σχέδιά τους, μεταξύ άλλων, οι Ασιάτες επενδυτές. Ακόμη στα σχέδιά τους είναι και κατασκευή αεροδρομίου για πτήσεις τσάρτερ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport οι επενδυτές έχουν επισκεφθεί από το 2008, τουλάχιστον 6 φορές την περιοχή, με απόλυτη μυστικότητα.

Ο μόνος που γνωρίζει λεπτομέρειες και έχει προσπαθήσει πολύ γι'αυτό, είναι ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ.Μάκης Αντωνίου. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τα master plans έχουν βασιστεί στις αναπτυξιακές μελέτες που είχε κάνει το Πολυτεχνείο την περίοδο 2007-2008 για το Δήμο Καμένων Βούρλων.

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τη μεγάλη επένδυση και αυτό θα γίνει με συνέντευξη τύπου στην Αθήνα μέσα στο Σεπτέμβριο, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου και παρουσίαση της επένδυσης στα Καμένα Βούρλα.
Οι ημερομηνίες θα εξαρτηθούν από το αν θα το ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός στη Δ.Ε.Θ.
Οι γνωρίζοντες λεπτομέρειες, υποστηρίζουν ότι η επένδυση αυτή θα αλλάξει το status της ευρύτερης περιοχής, δίνοντας έτσι δυναμική ανάπτυξης σε όλο το νομό.

Εκτός από τις χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, λόγω της γεωγραφικής στρατηγικής θέσης του νομού μας, θα υπάρξουν και άλλες παράπλευρες επενδύσεις μικρότερου μεγέθους, αλλά σημαντικές για την τροχιά ανάπτυξης του νομού.

πηγή: lamiareport.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλή περίπτωση! Με το καλό να έλθουν και να επενδύσουν. Προσοχή όμως, ας τους έχουμε από κοντά, για να μην κάνουν ότι τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Σεβασμό πάνω από όλα στο περιβάλλον, καμία υποχώρηση στο θέμα αυτό.
    Προσοχή επίσης στα θέματα διεκπεραίωσης των τυπικών διαδικασιών, ώστε να μη θρηνήσουμε μία ακόμη απώλεια επένδυσης στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails