AdSenseBanner

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΦΟΡΑ -20% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ AQUIS HOTELS AND RESORTS


Το http://xenodoxia.blogspot.com/ σε συνεργασία με την Aquis Resorts (http://www.aquisresorts.com/) σας προσφέρουν ΕΚΠΤΩΣΗ 20% στις καλοκαιρινές σας διακοπές σε όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Aquis για οποιαδήποτε ημερομηνία επιλέξετε να κάνετε κράτηση!!

Επιλέξετε ένα από τα ξενοδοχεία της Αquis Hotels and Resorts σε Κέρκυρα, Κρήτη, Ρόδο και Κω μετατρέψτε τις διακοπές σας σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Θέλετε να περάσετε οικογενειακές διακοπές ή ρομαντικές στιγμές ξεκούρασης με τον σύντροφο σας; Προτιμάτε την ελληνική κουζίνα ή λατρεύετε το sushi; Θέλετε να χαλαρώσετε με ένα αυθεντικό ταυλανδέζικο μασάζ ή να κάθεστε μπροστά στο κύμα και να σερφάρετε δωρεάν στο διαδίκτυο; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα ξενοδοχεία της Αquis Hotels and Resorts σε Κέρκυρα, Κρήτη, Ρόδο και Κω και να μετατρέψετε τις διακοπές σας σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Οι μοναδικές ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Aquis Hotels and Resorts , βρίσκονται σε δημοφιλή τουριστικά θέρετρα στην Κέρκυρα, Κρήτη, Κω & Ρόδο και παρέχουν στους επισκέπτες ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών. Οι εκπληκτικές τους τοποθεσίες δίπλα στη θάλασσα σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου παροχές που προσφέρουν, τα έχουν καταστήσει «πόλο» έλξης για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Μπείτε στην ιστοσελίδα της Aquis, http://www.aquisresorts.com/ και βάλτε τον κωδικό " AQUIS20SUMMER "

στο αντίστοιχο πεδίο Promo Code στην φόρμα κράτησης και επωφεληθείτε από την προσφορά μας!

Υποσημείωση:
Η προσφορά του -20% δεν ισχύει για το Aquis Corfu Holiday Palace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails