AdSenseBanner

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Συνεργασία του Xenodoxia.blogspot.com με το τo Start2Click...


Μπορείς να διαφημιστείς στο http://xenodoxia.blogspot.com μέσω του Start2Click με ένα ελάχιστο κόστος !!!

Συνεργασία έχει πλέον το xenodoxia.blogspot.com με το Start2Click, μια διαφημιστικη πλατφόρμα που προσφέρει σε κάθε επιχειρηματία την δυνατότητα να πραγματοποιήσει την δικιά του online διαφημιστική καμπάνια με χαμηλό κόστος.

Το Start2Click αποτελεί ιδανική λύση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ακόμα και εάν δεν χρησιμοποιείτε αποκλειστικά το Start2Click, θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να παίξει σημαντικό συμπληρωματικό ρόλο στο σύνολο των ακριβότερων και πιο διαδεδομένων προωθητικών μεθόδων.

Μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να ξεκινήσετε την δημιουργία και την δημοσίευση διαφημίσεων επιλέγοντας την τοποθεσία που επιθυμείτε μέσα απο ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων εκδοτών. Κάθε ιστοσελίδα προσδιορίζεται από ένα σύνολο ετικετών σύμφωνα με το περιεχόμενό της διευκολύνοντας έτσι την διαδικασία αναζήτησης.

Μπορείτε να επιλέξετε όποια ετικέτα θεωρείτε πως ταιριάζει με την διαφήμιση σας ώστε να δημοσιεφθεί στις αντίστοιχες ιστοσελίδες. Εκτός από την επιλογή των ετικετών μπορείτε να επιλέξετε σε επίπεδο ιστοσελίδας και να δημοσιεύσετε την διαφήμιση σας στις ιστοσελίδες εκείνες που θεωρείτε σημαντικότερες για το στρατηγικό σας πλάνο.

Το Start2Click είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να κάνετε την παρουσία σας αισθητή στην αγορά. Εύκολα, οικονομικά και πάνω από όλα αποτελεσματικά!


Μπορείς να διαφημιστείς στο http://xenodoxia.blogspot.com μέσω του Start2Click με ένα ελάχιστο κόστος !!!
site: http://www.start2click.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails