AdSenseBanner

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Tsokkos: Στα σκαριά 5άστερα ξενοδοχεία σε Λεμεσό και Αθήνα


Την επέκταση της στην αγορά της Λεμεσού και της Αθήνας με την ανέγερση πολυτελέστατων ξενοδοχείων 5 αστέρων προγραμματίζει η εταιρεία Tsokkos Hotels. Όπως ανέφερε στο InBusinessNews η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Αναστασία Τσόκκου αυτή την περίοδο σχεδιάζουν την επέκταση τους στην Λεμεσό η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει πριν δύο χρόνια αλλά ναυάγησε την τελευταία στιγμή.

«Η Λεμεσός είναι μια αγορά η οποία μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, καθώς έχει τουρισμό ολόχρονα και επιπλέον έχει υψηλότερες χρεώσεις σε σύγκριση με άλλες πόλεις της Κύπρου. Στόχος είναι η ανέγερση 5στέρων ξενοδοχείων στα οποία θα μπορούμε να φιλοξενήσουμε άτομα με υψηλά εισοδήματα και ιδιαίτερα τους Ρώσους», υπογράμμισε η κ. Τσόκκου.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα η κ. Τσόκκου αποκάλυψε ότι προγραμματίζουν και την ανέγερση πολυτελούς ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας. «Η Ελλάδα είναι μια αγορά που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αυτή την περίοδο εξετάζουμε την επέκταση μας όχι σε νησιά αλλά στο κέντρο της Αθήνας όπου οι τιμές έχουν πέσει αρκετά και κατ’επέκταση υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για επέκταση», παραδέχθηκε η ισχυρή παράγοντας του τουρισμού της Κύπρου.

Κληθείσα να σχολιάσει το κατά πόσον η επέκταση σε Λεμεσό και Αθήνα συνεπάγεται και το κλείσιμο κάποιων ξενοδοχειακών μονάδων που διατηρεί η εταιρεία σε ελεύθερη Αμμόχωστο και Πάφο η κ. Τσόκκου απάντησε αρνητικά. «Όχι οι υπόλοιπες μονάδες θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά», σημείωσε.

Τέλος η κ. Τσόκκου εμφανίσθηκε ικανοποιημένη και από την πορεία της εταιρείας στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα από τη ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στο Σιαρμ Ελ Σεΐχ.

πηγή: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails