AdSenseBanner

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ο όμιλος ξενοδοχείων Rea Group Hotels, καλωσορίζει στην οικογένεια το Ξενοδοχείο Danai Hotel and Spa!


Ο όμιλος ξενοδοχείων Rea Group Hotels, καλωσορίζει στην οικογένεια το Ξενοδοχείο Danai Hotel & Spa! Το ξενοδοχείο μας ολοκληρώθηκε το 2010. Πρόκειται για μία από τις πιο σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες στις ακτές της Πιερίας. Οι εγκαταστάσεις μας πειλαμβάνουν σαράντα (40) superior δωμάτιa, έξι (6) vip δωμάτια και ένα (1) interconnected.

Στις παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται:
Κλιματισμός με αυτόνομη ρύθμιση θερμοκρασίας, Απευθείας τηλεφωνική σύνδεση, Δορυφορική tv, Mini Bar, Στεγνωτήρας μαλλιών, Θυρίδα φύλαξης / χρηματοκιβώτιο, Μπαλκόνι.
Η Ολυμπιακή Ακτή είναι μία απέραντη αμμώδης ακτή που εκτείνεται σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων με λεπτή, καθαρή άμμο και ρηχή θάλασσα. Βραβεύεται κάθε χρόνο με την γαλάζια σημαία της Ευρώπης και κατακλύζεται κάθε καλοκαίρι από πολύ μεγάλο αριθμό τουριστών.
Πολλά και ποικίλα κέντρα διασκέδασης φροντίζουν για την ψυχαγωγία και τη νυχτερινή σας διασκέδαση.

Η Ολυμπιακή Ακτή βρίσκεται στο κέντρο του Νομού Πιερίας και ανήκει διοικητικά στο Δήμο Κατερίνης. Συνδέεται με την ακτή της Παραλίας με φωταγωγημένη παραλιακή λεωφόρο, με παράλληλο ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο για νυχτερινούς περιπάτους και αξέχαστα πρωινά.
Απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την Κατερίνη και η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από τον Εθνικό Αυτοκινητόδρομο Ε75 (κόμβος Κατερίνης), την παραλιακή επαρχιακή οδό Νέας Αγαθούπολης - Ολυμπιακής Ακτής και το Σιδηρόδρομο (Σταθμός Κατερίνης).

site: http://www.hoteldanai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails