AdSenseBanner

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Hellenic Seaways - Κορυφαία στην κατηγορία Ακτοπλοϊκές Εταιρίες Εσωτερικού


Το βραβείο της κορυφαίας σε βαθμολογία στην κατηγορία Ακτοπλοϊκές Εταιρίες Εσωτερικού παρέλαβε η Hellenic Seaways, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου στο πλαίσιο των βραβείων κοινού που πραγματοποίησε, για πρώτη φορά, στη χώρα μας το περιοδικό Conde Nast Traveller.

Αναλυτικότερα, εκτός από τη διάκρισή της, με ποσοστό 88,24%, στην παραπάνω κατηγορία, η Hellenic Seaways κατέκτησε την πρώτη θέση στις επιμέρους κατηγορίες "Αντιμετώπιση Ανηλίκων", με ποσοστό 87,51%, "Εγκαταστάσεις/ Δραστηριότητες", με ποσοστό 92,34% και "Service/ Προσωπικό", με ποσοστό 87,66%. Παράλληλα, αναδείχθηκε στις κορυφαίες θέσεις στις κατηγορίες που αφορούσαν το "Περιβάλλον/Εσωτερική Διακόσμηση", "Γεύση/Εστιατόρια" και "Φιλικότητα προς το Περιβάλλον", αλλά και αξιόλογη βαθμολογίες στις υπόλοιπες κατηγορίες για την ποιότητα υπηρεσιών και τις υποδομές του στόλου της, όπως "Δρομολόγια/Ποικιλία προορισμών", "Βραδινή ζωή/Διασκέδαση" και "Ανέσεις καμπίνας".

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Conde Nast Traveller διοργανώνει από το 1998 τα ετήσια βραβεία κοινού, μέσω των οποίων αναδεικνύονται οι προορισμοί, τα ξενοδοχεία, τα μέσα μεταφοράς και οι υπηρεσίες, που ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των αναγνωστών του. Ακολουθώντας τις προδιαγραφές της αντίστοιχης διοργάνωσης στη Μεγάλη Βρετανία και την Αμερική, η ελληνική έκδοση του περιοδικού έδωσε την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να εκφράσει τη δική του άποψη και να αναδείξει τις κορυφαίες εταιρίες της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails