AdSenseBanner

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Galaxy bar & restaurant: η Αθήνα στο πιάτο!


Το Galaxy bar & restaurant, στον 13ο όροφο του Hilton Αθηνών, διαθέτει ομολογουμένως την καλύτερη και "πληρέστερη" θέα στην πόλη: από το Λυκαβηττό και την Ακρόπολη, μέχρι τον Υμηττό και τη θάλασσα του Πειραιά. Με τον ίδιο κοσμοπολίτικο αέρα και ανανεωμένη, πιο minimal και κομψή διακόσμηση, θα χαρίσει και φέτος στους Αθηναίους και στους επισκέπτες της πόλης ατμοσφαιρικές καλοκαιρινές νύχτες κάτω από τ' αστέρια.

Οι καλοκαιρινές βραδιές στο Galaxy αρχίζουν χαλαρά, με το ανανεωμένο μενού, που έχει επιμεληθεί ο Executive Chef, Γιάννης Μανίκης. Η φιλοσοφία του: επιστροφή στην απλότητα με αγαπημένες μεσογειακές γεύσεις και έμφαση στην ποιότητα των υλικών. Η επιλογή του ψησίματος σε ζεστές πέτρες από λάβα παραμένει, για να «ανάψει» τη διάθεση της παρέας, καθώς και οι ποικιλίες sushi, για ορεκτικό ή κυρίως πιάτο. Το κρέας στη σχάρα έχει την τιμητική του: δοκιμάστε μοσχαρίσιο φιλέτο και rib-eye Νεμπράσκα, T-bone Creekstone και αρνίσια παϊδάκια Πυρηναίων. Ο τόνος σε κρούστα πιπεριού είναι το ιδανικό πιάτο για την έναρξη της βραδιάς, ενώ το ριζότο με αστακό είναι all-time classic. Η συνέχεια αναμένεται άκρως «ανεβαστική» στο Galaxy bar, με ατμοσφαιρική μουσική, πρωτότυπα κοκτέιλ και ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Το Galaxy ανοίγει τις πόρτες του στις 18:00 για καφέ ή ποτό, ενώ το εστιατόριο δέχεται τις πρώτες παρέες στις 19:30. Η DJ EL P παίζει κάθε Παρασκευή, συνδυάζοντας μοναδικά soul, funk, house, dance, jazz και electro ήχους, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες αναλαμβάνουν οι DJ της ομάδας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails