AdSenseBanner

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Παρουσία του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της διαφημιστικής καμπάνιας στήριξης του ελληνικού τουρισμού στο εσωτερικό της χώρας που δημιούργησαν οι φορείς του ευρύτερου κλάδου της επικοινωνίας, όπως είναι η ΕΔΕΕ, ο ΣΔΕ, ο ΣΕΠΤ, η ΕΙΙΡΑ και η ΕΙΤΗΣΣΕ.

"Η Συμμαχία για την Ελλάδα", όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν αυτή τη συνεργασία οι θεσμικοί φορείς του κλάδου της επικοινωνίας στοχεύει στην αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας μέσα από την επικοινωνία ενός δυναμικού κοινωνικού μηνύματος με απήχηση και αποδοχή που θα μιλήσει στην ψυχή του Ελληνα.

Η καμπάνια, που δεν παρεμβαίνει στο έργο του ΕΟΤ και γίνεται χωρίς κόστος για τον οργανισμό έχει ήδη ξεκινήσει στην ελληνική τηλεόραση, με 3 τηλεοπτικά σποτ που έκαναν πρεμιέρα στις 20 Ιουλίου και έχει κεντρικό μήνυμα "Ελλάδα Κομμάτι της ψυχής μας".

Στα σποτ κυριαρχούν στίχοι για την Ελλάδα που έχουν γραφτεί από κορυφαίους Έλληνες ποιητές, όπως είναι ο Οδυσσέας Ελύτης («Σ΄όλους τους τόπους κι αν γυρνώ μόνο ετούτον αγαπώ»), ο Γιάννης Ρίτσος («Πολύ αγαπιέται αυτός ο τόπος, με υπομονή και περηφάνια») και ο Λορέντζος Μαβίλης («Σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δεν λάμπει»).

Να τονιστεί ότι η παρούσα καμπάνια θα πλαισιωθεί και με μια δεύτερη φάση στην οποία πρωταγωνιστές θα είναι καθημερινοί Ελληνες.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails