AdSenseBanner

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Για μικρά ή μεγαλύτερα πλήγματα στον ελληνικό τουρισμό κάνει λόγο ο υφυπουργός αναφερόμενος στις απεργιακές κινητοποιήσεις.


Για μικρά η μεγαλύτερα πλήγματα στον ελληνικό τουρισμό κάνει λόγο ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφερόμενος, όπως χαρακτηριστικά είπε, σε όλες αυτές τις κινήσεις που λαμβάνουν χώρα δικαίως ή αδίκως στην πατρίδας μας.

Ο κ. Νικητιάδης, κατηγορηματικά σύμφωνος με την επίταξη των φορτηγών, κάλεσε τους απεργούς να σκεφτούν ότι ο τουρισμός απασχολεί περί τις 800.000- 900.000 εργαζομένους και η συνεισφορά του στο ΑΕΠ είναι στο 1/5. «Θέλω να πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα εξαφανιστούν ως φαινόμενα, γιατί πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι αυτοί, ότι ο τουρισμός είναι αν όχι η μοναδική, μια από τις ελάχιστες πηγές εισοδήματος για τον Ελληνα», δήλωσε με νόημα.

Όλα αυτά επιτέλους πρέπει να πάρουν ένα τέλος, συνέχισε και υπογράμμισε ότι υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι διεκδίκησης. Μάλιστα πρόσθεσε ότι σε κάθε περίπτωση υπάρχει ένα όρια στα κεκτημένα και στα αιτήματα. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να υποφέρει από συντεχνίες, υπογράμμισε με νόημα. Ερωτώμενος, αν η παρούσα απεργία θα έχει αντίκτυπο στις αφίξεις ο κ. υφυπουργός σημείωσε «ότι όλα θα πάνε καλά αρκεί να τελειώσουμε αυτές τις ιστορίες όσο ποιο γρήγορα γίνεται».

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails