AdSenseBanner

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ομαλοποιείται η κατάσταση στα αεροδρόμια


Πολύ καλύτερη είναι σήμερα η εικόνα που παρατηρείται στα αεροδρόμια της χώρας σχετικά με τις πτήσεις, καθώς η κατάσταση φαίνεται να ομαλοποιείται με αποτέλεσμα το επιβατικό κοινό να μην ταλαιπωρείται πλέον.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, οι πτήσεις σήμερα εκτελούνται κανονικά και κάποιες μικροκαθυστερήσεις που παρατηρούνται δεν οφείλονται στην έως χθες λευκή απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Η κατάσταση άρχισε να εξομαλύνεται σταδιακά, από χθες το απόγευμα μετά τη συνάντηση που είχε το προεδρείο της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας με τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Νίκο Σηφουνάκη παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κ. Χάρη Τσιόκα.

Στη συνάντηση αυτή επήλθε μια κατ΄ αρχήν προσέγγιση των δύο πλευρών σχετικά με το νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο για την αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και τις διαβεβαιώσεις που έδωσε το υπουργείο για την οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια του τομέα της αεροναυτιλίας.

Η συνάντηση αυτή θα επαναληφθεί και σήμερα στο πλαίσιο της διαβούλευσης που προωθεί το υπουργείο και εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί το καλό κλίμα της συζήτησης που διαπιστώθηκε στη χθεσινή συνάντηση.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails