AdSenseBanner

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ 'ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ' ;


Δέν ξέρω άν παρερμήνευσα τόν χεραιτισμό τού Γιώργου καί της Ρένιας στό κλείσιμο τής εκπομπής στίς 22-6-10 όπου μας ανήγγειλαν το τέλος της εκπομπής.

Άν ειναι αλήθεια κρίμα γιατί η εκπομπή αποτελούσε μιά όαση στο απέραντο σκουπιδαριό που μας σερβίρει τα τελευταία χρόνια η ελληνική TV στόν ψυχαγωγικό τομέα,γιά νά μήν πώ ότι επιτελούσε και κοινωνικό έργο γιά μιά ομάδα ατόμων όπως εγώ πού γιά πολλούς καί διαφορους λόγους δέν έχουμε τήν δυνατότητα να επισκεφθούμε αυτά τα μέρη τής Ελλάδος μας καί έτσι αρκούμασταν να ταξιδεύουμε σ'αυτά νοερά μέσω της εκπομπής.

Εύχομαι νά έκανα λάθος,παρ'όλα αυτά σάς ευχαριστώ γιά ότι μάς έχετε δώσει καί γιά όπου μάς έχετε ταξιδέψει μέχρι τώρα καί νά παρακαλέσω τήν ΕΡΤ νά τό ξανασκεφθεί.Ανδρέας!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

xenodoxia.blogspot.com

Συμφωνούμε απόλυτα με τον Ανδρέα και να προσθέσουμε ότι αποτελεί / αποτελούσε και το μόνο υλικό προβολής της χώρας μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό.


Παρακαλούμε να έχουμε επίσημη απάντηση για την διακοπή (αν ισχύει) της εκπομπής!

1 σχόλιο:

  1. Εάν αληθεύει η είδηση περί διακοπής της εν λόγω εκπομπής, τότε καλώ τους απανταχού blogers να βομβαρδίσουν με τα πικρότερα σχόλια τους τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο (http://www.yppo.gr/0/gcontact.jsp) μήπως και καταλάβουν ότι η λιτότητα που θέλουν να επιβάλουν σε κάθε δραστηριότητα (κρατική ή ιδιωτική) θα είναι στο τέλος καταστροφική για τον τόπο. Κάποιος θα πρέπει να τους μαζέψει τα λουριά γιατί έχουν λυσσάξει, και οσονούπω θα πρέπει να ψάχνουμε για αντιλυσσικά εμβόλια.
    Όλοι οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή την εκπομπή και τους παρουσιαστές της και ως εκ τούτου θα πρέπει να αντιδράσουμε. Ας κόψουνε από αλλού, έχουνε αρκετά περιθώρια, ας μαζέψουνε τους λεγόμενους ημετέρους και διάφορες άλλες σπατάλες και ας προβάλλουν τον πολιτισμό και τους απίθανες ομορφιές της Ελλάδας μας. Δεν μας έχουν απομείνει και πολλά για να υπερηφανευόμαστε ως λαός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails