AdSenseBanner

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΤΝΤ: Νέα οδική γραμμή συνδέει τη Βόρεια Ελλάδα με ολόκληρο τον κόσμο


Τη γραμμή οδικής μεταφοράς Μιλάνο-Θεσσαλονίκη εγκαινιάζει η εταιρία ΤΝΤ, συνδέοντας ουσιαστικά τη Βόρεια Ελλάδα -μέσω της Θεσσαλονίκης- με ολόκληρο τον κόσμο. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα αυτή γραμμή συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του επιχειρείν σε μία μεγάλη και νευραλγική περιοχή της χώρας μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να κάνουν χρήση μιας ευέλικτης υπηρεσίας με πολλαπλά πλεονεκτήματα.

Το Μιλάνο αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο οδικό διαμετακομιστικό σταθμό της ΤΝΤ μετά το Άρνεμ της Ολλανδίας. Τόσο αυτοί οι δύο οδικοί διαμετακομιστικοί σταθμοί όσο και ο αεροπορικός σταθμός της εταιρείας στη Λιέγη του Βελγίου, διαχειρίζονται χιλιάδες αποστολές την ημέρα ενώ είναι εξοπλισμένοι με την πιο σύγχρονη τεχνολογία προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια στις αποστολές. Μικρότεροι χρόνοι παράδοσης, μεγαλύτερη ασφάλεια αποστολών, δυνατότητα αποστολών φορτίων έως 7000 κιλά και εκτελωνισμός στη Θεσσαλονίκη, είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της νέας, οικονομικότερης υπηρεσίας. Η παράδοση γίνεται σε προκαθορισμένη ημέρα, σε 2 έως 5 ημέρες, ενώ το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Την επίσημη παρουσίαση της νέας γραμμής έκανε η Γενική Διευθύντρια της TNT Ελλάδος κα Χριστίνα Αλεβίζου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υποκατάστημα της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη. "Σήμερα φέρνουμε τον κόσμο ένα βήμα πιο κοντά σας και το κάνουμε με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα γενικά και στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα. Ερχόμαστε να αποδείξουμε άλλη μία φορά με πράξεις ότι "sure we can" -βεβαίως και μπορούμε: να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευέλικτες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του επιχειρείν στη χώρα μας".

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails