AdSenseBanner

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Στο σμαραγδένιο νησί για το 1ο 10ήμερο του Αυγούστου 2010 μόνο 40€/ημέρα το δίκλινο!!!


Η Σκόπελος ανήκει στο σύμπλεγμα των Σποράδων νήσων, μαζί με την Αλόννησο και τη Σκιάθο. Είναι το μεγαλύτερο σε έκταση. Ακτοπλοϊκά, το νησί συνδέεται με την πόλη του Βόλου, στη Θεσσαλία και με τον Αγ. Κωνσταντίνο, στην Στερεά Ελλάδα. Τα καλοκαίρια υπάρχει σύνδεση του νησιού και με άλλες περιοχές, όπως με τη Θεσσαλονίκη, την Εύβοια, τη Μυτιλήνη κλπ. Εκτός από την πόλη της Σκοπέλου, που είναι η πρωτεύουσα του νησιού και η πιο πυκνοκατοικημένη, υπάρχει ο οικισμός της Γλώσσας δεύτερος σε μέγεθος, μετά την Σκόπελο και τα χωριά Έλιος ή Νέο Κλήμα και το Παλιό Κλήμα. Η χώρα είναι αρκετά πυκνοδομημένη με σπίτια που διατηρούν την παραδοσιακή τους αρχιτεκτονική, καλαίσθητα, γεμάτα χρώμα, φως κι ιστορία. Ανηφορικά δρομάκια, με ανθισμένες καμάρες και πέτρινα σκαλοπάτια, οδηγούν τον επισκέπτη, σ’ ένα ταξίδι στο χρόνο και την παράδοση. Η πόλη έχει χαρακτηριστεί 'Παραδοσιακός Οικισμός'. Εδώ, η παράδοση συναντά το σύγχρονο τρόπο ζωής.Στην παραλία της πόλης, καφετέριες, ταβερνάκια κι εστιατόρια ικανοποιούν κάθε γούστο και τη νύχτα τα μπαράκια,η μουσική του ρεμπέτικου, τα club, διασκεδάζουν τον επισκέπτη.

Χαλαρώστε και βρείτε τη γαλήνη, στις πανέμορφες παραλίες του νησιού. Φεύγοντας από την πόλη, η πρώτη παραλία και η πιο δημοφιλής είναι ο Στάφυλος. Ο όρμος του Στάφυλου προστατεύεται από τους ανέμους κι αυτό τον κάνει ιδανικό, για κολύμπι με τα παιδιά σας. Στην άκρη της παραλίας, βρίσκεται μονοπάτι, που οδηγεί στην πανέμορφη παραλία του Βελανιού. Στη συνέχεια συναντάμε τον Αγνώντα, το Λιμνονάριν, τον Πάνορμο, με την άνετη παραλία του με ξαπλώστρες, την παραλία της Μηλιάς, τη μεγαλύτερη του νησιού με τις ξαπλώστρες της, το beach bar και το πευκοδάσος της. Απέναντι από την Μηλιά υπάρχει το νησάκι της Δασιάς. Πανέμορφο πράσινο νησάκι, ιδανικό για τους ιστιοπλόους. Ύστερα βρίσκουμε το Καστάνι, την παραλία του Έλιος, το Χόβολο, την Αρμενόπετρα και βόρεια το Γλυφονέρι ή Αγ. Κωνσταντίνος και το Γλυστέρι. Υπάρχουν και δεκάδες μικρές παραλίες, με πρόσβαση από τη θάλασσα, για τους τυχερούς, που διαθέτουν σκάφος.

Διαμονή στην Σκοπελο: Alexandros Skopelos (http://www.alexandros-skopelos.gr/)

Για το 1ο 10ήμερο του Αυγούστου 2010
μόνο 40€/ημέρα το δίκλινο!!!


Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Αλέξανδρος» βρίσκονται στα όρια της πόλης της Σκοπέλου, στον κεντρικό δρόμο, που οδηγεί στην περιοχή του Στάφυλου. Απέχουν 1km από το λιμάνι και το κέντρο του νησιού. Μέσα σε χώρο 4,5 στρέμματα με ελιές και δέντρα ο επισκέπτης απολαμβάνει την προνομιακή τους θέση, σε υπερυψωμένο κτήμα, με πανοραμική θέα προς το λιμάνι, την πόλη της Σκοπέλου και την πεδιάδα του Στάφυλου. Διαθέτουμε μπάρμπεκιου και παιδική χαρά. Κατασκευάστηκε φέτος και σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας του ΕΛΟΤ. Το δάπεδο είναι στρωμένο, με πλάκες ασφαλείας, από καουτσούκ, για μεγαλύτερη ασφάλεια των παιδιών, από πτώσεις. Τα ξύλα και τα χρώματα είναι φιλικά στο περιβάλλον και δε βλάπτουν την υγεία των παιδιών μας. Τα δωμάτιά μας παρέχουν την άνεση και την ηρεμία, που αποζητά ο καθένας στις διακοπές του. Μακριά από το θόρυβο της πόλης, αλλά και τόσο κοντά στις ανέσεις και την ψυχαγωγία, που προσφέρει η χώρα.

site: http://www.alexandros-skopelos.gr/
Alexandros Skopelos - info@alexandros-skopelos.gr

Υπεύθυνος: Alexandros Karatzas / Voula Karatza
Τηλέφωνο: 0030 2424023718 Fax: 0030 2424023718

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails