AdSenseBanner

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Youtravel.com προς όλους τους ξενοδόχους: Γίνετε συνεργάτης - προμηθευτής


Εκτιμούμε δεόντως το ενδιαφέρον σας για την youtravel.com και θα θέλαμε να εκφράσουμε τον ενθουσιασμό μας για την πρόθεσή σας να γίνεται ένας από τους προμηθευτές μας. Η πιο εις βάθος ερώτηση είναι

Γιατί να δουλέψετε μαζί μας;

Η youtravel.com εγγυάται ότι το ξενοδοχείο σας θα λάβει τη μέγιστη προβολή, καθώς στόχος μας είναι να αυξήσουμε το ποσοστό πληρότητάς σας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας αναλαμβάνει και επιτυγχάνει να βρει επιπλέον πελάτες για το ξενοδοχείο σας και η ιστοσελίδα μας δέχεται επισκέψεις καθημερινά από δυνητικούς πελάτες. Ακόμα, χειριζόμαστε τις επιβεβαιώσεις των κρατήσεων, την εξυπηρέτηση πελατών και το γραφειοκρατικό μέρος. Τα πεδία που καλύπτουμε ολοένα και διευρύνονται με νέους προορισμούς και νέα ξενοδοχεία καθημερινά, ενώ οι πελάτες μας προέρχονται από όλον τον κόσμο.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα μας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για το ξενοδοχείο σας, συμπεριλαμβανομένων των παροχών, τύπων διαμονής, παροχών δωματίων και άλλων στοιχείων που σας επιτρέπουν να προβάλλεται τα ισχυρά χαρακτηριστικά σας γνωρίσματα. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το ξενοδοχείο σας με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις, παρέχοντάς τους έτσι ένα υψηλό επίπεδο ικανοποίησης. Η youtravel.com παρέχει ακόμα και χάρτη προκειμένου οι πελάτες να γνωρίζουν επακριβώς την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας.

περισσότερες πληροφορίες στο : http://www.gr.youtravel.com/becomeasupplier.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails