AdSenseBanner

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Γερμανία- Τεύχος- αφιέρωμα του MERIAN στην Κρήτη


Εξαιρετική προβολή της Κρήτης, ακριβώς με την έναρξη της θερινής τουριστικής περιόδου - αποτελεί το τεύχος Ιουλίου του έγκυρου (κυκλοφορίας 100.000 αντιτύπων) ταξιδιωτικού περιοδικού MERIAN (έδρα Αμβούργο), που ήδη κυκλοφόρησε.

Οι 130 σελίδες περιλαμβάνουν πλουσιότατο, άριστης ποιότητας φωτογραφικό υλικό κι αποτελούν ένα μοναδικό ταξιδιωτικό οδηγό, με πλήθος χρήσιμων πληροφοριών, καθώς και σειρά άρθρων τουριστικού, γαστρονομικού, ιστορικοαρχαιολογικού και κοινωνικοπολιτικού περιεχόμενου, που αναδεικνύουν όλο το φάσμα των θέλγητρων του νησιού.

Στο editorial τονίζεται- μεταξύ άλλων- ότι, «το νησί, με τον πρώτο ανώτερο ευρωπαϊκό πολιτισμό, συνδυάζει όσο πουθενά αλλού και σε απαράμιλλο βαθμό το παρόν με το απώτερο παρελθόν».

Το τεύχος περιλαμβάνει και συνέντευξη με τον Μίκη Θεοδωράκη, οποίος αναφέρεται στην καταγωγή του και εκθειάζει το νησί και τη σημασία του στο μουσικό του έργο. Επίσης, προβάλλεται η Μονή Τοπλού τόσο για την υποδειγματική συντήρηση και τα κειμήλιά της, όσο και για το ότι «αποτελεί μια πολύ σύγχρονη και επιτυχημένη επιχείρηση».

Φιλοξενεί δε και σχετικές δηλώσεις του ηγουμένου Φιλόθεου για τη σημασία της σχεδιαζόμενης μεγάλης τουριστικής επένδυσης στην παροχή θέσεων εργασίας.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails