AdSenseBanner

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Υψηλού επιπέδου Αll Ιnclusive στο ISTION CLUB & spa


Το νέο πολυτελές resort των PORTES HOTELS υπόσχεται διακοπές υψηλών απαιτήσεων με προνομιακές τιμές για all inclusive. Διαμονή σε ευρύχωρα δωμάτια, γκουρμέ γεύσεις, δωρεάν μασάζ στο Milfey Spa, δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία, είναι μερικά από όσα σας περιμένουν φέτος στο ISTION CLUB στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Οι διακοπές κυλούν αργά και απολαυστικά

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ξεκινά το ταξίδι στην απόλυτη χαλάρωση με δωρεάν μετακίνηση που οργανώνει το ξενοδοχείο για τους φιλοξενούμενους με διαμονή από 5 ημέρες και άνω. Κάντε check-in στα πολυτελή δωμάτια με ανέσεις 5 αστέρων. Απολαύστε υψηλή γαστρονομία από τα χέρια του executive chef Νίκου Στριλιγκά και της ομάδας του έμπειρου και βραβευμένου σεφ του ξενοδοχείου, που στόχο έχει να σας ταξιδεύσει σε γεύσεις της Μεσογείου με φρέσκα υλικά και τοπικά προϊόντα. Το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο θα σας ενθουσιάσουν με την ποικιλία και τη νοστιμιά τους αλλά και τα διαλείμματα για σνακ, αναψυκτικά, παγωτά διάφορες ώρες της ημέρας θα σας ενθουσιάσουν.



Δροσιστικές εξορμήσεις

Επιλέξτε μια από τις πισίνες του ξενοδοχείου ή βουτήξτε για ένα δροσερό μπάνιο στη απέραντη θάλασσα της Χαλκιδικής. Σε μια από τα ωραιότερες παραλίες, σας περιμένουν δωρεάν ξαπλώστρες, ομπρέλες και πετσέτες.

Διακοπές για ευεξία

Επιλέξτε ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες που παρέχει το ξενοδοχείο και διασκεδάστε ενώ ταυτόχρονα αθλείστε. Γυμναστήριο, αεροβική, τένις, κανό, κατάδυση είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε.

Χαλάρωση στο Spa Milfey

Αφεθείτε στην απόλαυση ενός μασάζ ή μιας περιποίησης από τα έμπειρα χέρια του προσωπικού. Απολαύστε την αυθεντική θεραπεία “ayuverda” που συμπεριλαμβάνει διαφορετικούς τύπους μασάζ. Κάντε Thai μασάζ με κούπες του Θιβέτ ή χαλαρώστε βασιλικά και τονώστε τους μύες σας με ένα μασάζ του Μαχαραγιά. Για όσους επιλέξουν να μείνουν 4 ημέρες, μια επίσκεψη για μασάζ παρέχεται δωρεάν και για όλες τις θεραπείες, ισχύουν ειδικές τιμές.

Φέτος οι διακοπές τα έχουν όλα με τιμές που ξεκινούν από 88€ το άτομο με ultra all inclusive ή από 67€ το άτομο με ημιδιατροφή για διαμονές μέχρι και τέλος Ιουλίου! To πρώτο παιδί είναι δωρεάν σε όλα τα PORTES HOTELS.

Κρατήσεις στο http://www.istionclub.gr/ ή στο 23730 41933

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails