AdSenseBanner

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Ρέθυμνο: Συνεχίζεται η προσπάθεια φιλοξενίας δημοσιογράφων του τουριστικού χώρου


Συνεχίζεται η προσπάθεια φιλοξενίας δημοσιογράφων του τουριστικού χώρου, που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου.

Έτσι μετά την φιλοξενία της Γαλλίδας δημοσιογράφου κ. Stephanie Gatingnol του μηνιαίου περιοδικού PLEIN VIE που απευθύνεται σε άτομα άνω των 50 ετών (seniors), και κυκλοφορεί σε 850.000 αντίτυπα, θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο πολυμελής αντιπροσωπεία από την Γερμανία.

Η σύνθεση της αποτελείται από σημαντικούς εκπροσώπους των ΜΜΕ ενδεικτικά αναφέρουμε τον κ. Peter H.Niederelz, Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ευρωπαϊκής Ένωσης και Πρόεδρο του Γερμανικού Συνδέσμου δημοσιογράφων και την κ. Urlike Zechbauer ελεύθερη δημοσιογράφο που αρθρογραφεί στις περισσότερες ημερήσιες εφημερίδες (π.χ Suddeutsche zeitung, Berliner Zeitug).

Η ΝΕΤΠ Ρεθύμνου έχει καταρτίσει πρόγραμμα περιήγησης στο Νομό με στόχο να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου μας, να βιώσουν την Κρητική φιλοξενία, να γευτούν την Κρητική διατροφή, ώστε να αποκτήσουν μια άρτια εικόνα του τουριστικού μας προϊόντος την οποία θα μεταφέρουν στην πατρίδα τους.

Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλει και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνης για την φιλοξενία - διαμονή που πάντα παρέχει.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails