AdSenseBanner

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Σκόπελος: Το πράσινο και το γαλάζιο είναι τα χρώματα, που κυριαρχούν, στο νησί της γαλήνης και της αφθονίας


Το πράσινο και το γαλάζιο είναι τα χρώματα, που κυριαρχούν, στο νησί της γαλήνης και της αφθονίας. Η Σκόπελος είναι στην πραγματικότητα ένα δάσος, μέσα στη θάλασσα. Πλούσια βλάστηση, που περιλαμβάνει από πεύκα μέχρι πλατάνια, δίνει το καταπράσινο χρώμα της σε κάθε γωνιά του νησιού, ακόμη και δίπλα στη θάλασσα. Τα βαθυγάλαζα νερά του Αιγαίου, με τα δελφίνια και τις μικρές φώκιες, καθρεφτίζουν τις πράσινες ακτές της. Τα δροσερά τρεχούμενα νερά της, θα τα ζήλευαν πολλά ορεινά χωριά της Ελλάδας μας. Λόγω του μεγαλείου της φύσης της, η Σκόπελος ανακηρύχθηκε από το Διεθνή Οργανισμό ολιτικής «Το πράσινο και το γαλάζιο νησί». Μπορεί η φήμη του, να είναι μικρή κι ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας, να μην είναι το σήμα κατατεθέν του, όμως γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, το νησί αυτό αποτελεί αυθεντικό κομμάτι, ενός μικρού Ελληνικού Παραδείσου. Μπορείς κι εσύ να ζήσεις για λίγο, το γαλαζοπράσινο όνειρο!



Διαμονή στην Σκόπελο:
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Αλέξανδρος» βρίσκονται στα όρια της πόλης της Σκοπέλου, στον κεντρικό δρόμο, που οδηγεί στην περιοχή του Στάφυλου. Απέχουν 1km από το λιμάνι και το κέντρο του νησιού. Μέσα σε χώρο 4,5 στρέμματα με ελιές και δέντρα ο επισκέπτης απολαμβάνει την προνομιακή τους θέση, σε υπερυψωμένο κτήμα, με πανοραμική θέα προς το λιμάνι, την πόλη της Σκοπέλου και την πεδιάδα του Στάφυλου. Διαθέτουμε μπάρμπεκιου και παιδική χαρά. Κατασκευάστηκε φέτος και σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας του ΕΛΟΤ. Το δάπεδο είναι στρωμένο, με πλάκες ασφαλείας, από καουτσούκ, για μεγαλύτερη ασφάλεια των παιδιών, από πτώσεις. Τα ξύλα και τα χρώματα είναι φιλικά στο περιβάλλον και δε βλάπτουν την υγεία των παιδιών μας. Τα δωμάτιά μας παρέχουν την άνεση και την ηρεμία, που αποζητά ο καθένας στις διακοπές του. Μακριά από το θόρυβο της πόλης, αλλά και τόσο κοντά στις ανέσεις και την ψυχαγωγία, που προσφέρει η χώρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
Διακοπές στην ΣΚΟΠΕΛΟ, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια 'ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ' μόνο με 25€ τον Ιούνιο και 30€ μέχρι 20/7. Περιορισμένος αριθμός δωματίων.

http://www.alexandros-skopelos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails