AdSenseBanner

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η Λήμνος βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Βόρειου Αιγαίου και είναι γεμάτη όμορφες παραλίες και όρμους


Η Λήμνος βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Βόρειου Αιγαίου και είναι γεμάτη όμορφες παραλίες και όρμους. Τα σκούρα βράχια και το γλυκό γαλάζιο της θάλασσας σε συνδυασμό με την ησυχία που προσφέρει το νησί μπορεί να κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες, ενώ η φιλοξενία των κατοίκων της και η ιστορία του νησιού κάνει την διαμονή ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και απολαυστική

Τα παραδοσιακά χωριά της Λήμνου σας ταξιδεύουν στο χρόνο μιας και έχουν μείνει σχεδόν ανέγγιχτα.  Μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε στο νησί μας είναι οι όμορφες παραλίες του, τα Ρηχά Νερά, Πλατή, η Ευγάτη, ο Κέρος, ο Ρωμαικός κόλπος και Θάνος.

Τα λιμάνια του νησιού είναι αυτά της Μυρίνας και του Μούδρου.

Διαμονή στο Villa Afroditi: (http://www.yahotels.gr/afroditivilla)



Περιτριγυρισμένη από ένα πανέμορφο κήπο γεμάτο λουλούδια η Βίλλα Αφροδίτη προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και ανέσεων. Βρίσκεται στο χωριό Πλατύ, 2 χιλιόμετρα μόνο από την Μύρινα. Η παραλία του χωριού ( Πλατύ ) είναι μια όμορφη αμμουδερή παραλία όπου εκτός από ένα όμορφο μπάνιο οι επισκέπτες τις περιοχής μπορούν να απολαύσουν και τα γεύματά τους στις δύο εποχιακές ταβέρνες της περιοχής. Σε απόσταση μόλις 30 λεπτών πεζοπορίας μπορείτε να δείτε το παλιό Πλατύ και να δοκιμάσετε τις τοπικές νοστιμιές στις ταβέρνες του χωριού. Το ξενοδοχείο βρίσκετε μόλις 120 μέτρα από την παραλία και 1,5 χιλιόμετρο από το λιμάνι της Μυρίνας της πρωτεύουσας του νησιού.

Το ξενοδοχείο Afroditi Villa διαθέτει 24 δωμάτια με επιλογή Deluxe ή Standart σουιτών και διαμερισμάτων με θέα στον Πλατύ Γιαλό που παρέχουν υπηρεσίες ποιότητας και πρωινό σε μπουφέ, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα προσεγμένο με χώρους υψηλής αισθητικής, υποδοχή, σαλόνι, πισίνα, ένα καταπράσινο κήπο πλούσιο σε λουλούδια και δέντρα , ομπρέλες και ξαπλώστρες καθώς επίσης και pool bar που σερβίρει σνακ, γλυκά, ποτά – αναψυκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπό τον ήχο απαλής μουσικής. 'Oλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, ψυγείο και φυσικά μπάνιο ή ντους και παρέχουν, ηχομόνωση και θέα προς τη θάλασσα . Στα deluxe δωμάτια παρέχεται δορυφορική τηλεόραση και πρόσβαση στο διαδίκτυο (Internet access) ενώ στα standard δωμάτια υπάρχει τηλεόραση απευθείας τηλεφωνική γραμμή, κλιματισμός και καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας.

site: http://www.yahotels.gr/afroditivilla

1 σχόλιο:

  1. Ωραία φαίνεται να είναι και η Λήμνος, αλλά ξέρει κανείς πόσες ώρες κάνει το καράβι από Πειραιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails