AdSenseBanner

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ξενοδοχείο ΚΟΡΙΝΑ στην ΣΚΑΛΑ ΠΟΤΑΜΙΑΣ στη ΘΑΣΟ


Καταπράσινα πευκόφυτα δάση.... κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά... λευκές αμμώδεις παραλίες... πολύχρωμα λουλούδια... και χαμογελαστά πρόσωπα ... Καλώς ήρθατε στο μυθικό νησί των Σειρήνων. Το πανέμορφο νησί της Θάσου.

Χτισμένο σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από την φημισμένη παραλία της Χρυσής Αμμουδιάς, το ξενοδοχείο ΚΟΡΙΝΑ, αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες, αλλά και ζευγάρια όλων των ηλικιών.

Σε έκταση 10.000 τμ, 41 standard και superior δωμάτια αλλά και δίχωρες σουίτες, όλα καλαίσθητα επιπλωμένα και με ανέσεις που εγγυώνται αξέχαστη διαμονή, σας προσκαλούν να ανακαλύψετε ένα μικρό παράδεισο.



Στιγμές χαλάρωσης δίπλα από την πισίνα, pool / snack bar, γήπεδα τένις και μπάσκετ, πινγκ πονγκ, παιδική χαρά, δωρεάν ηλεκτρονικά παιχνίδια, βιβλιοθήκη, ασύρματο internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, ειδικά διαμορφωμένος χώρος προβολής όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων και της F1, αλλά ακόμα και μαθήματα καταδύσεων ή ιππασίας, κατόπιν συνεννοήσεως.

Ζεστό και φιλόξενο, το ξενοδοχείο ΚΟΡΙΝΑ σας περιμένει να γνωρίσετε όλα τα μυστικά του σμαραγδένιου νησιού και της μακεδονίτικης φιλοξενίας.

http://www.yahotels.gr/korina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails