AdSenseBanner

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Αυστραλία- Εκστρατεία για την προβολή του ελληνικού τουρισμού με σύμμαχο την ομογένεια


του ανταποκριτή μας Σ. Χατζημανώλη

Με σύμμαχο την ομογένεια της Αυστραλίας και με τη συνεργασία του ΕΟΤ και άλλων φορέων η ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» ξεκίνησε δωρεάν εκστρατεία με στόχο την τόνωση του ελληνικού τουρισμού σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο που διέρχεται η Ελλάδα.

Η εκστρατεία, που θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, θα διεξαχθεί τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα μέσα από όλες τις έντυπες εκδόσεις του «Νέου Κόσμου» και του αγγλόφωνου Neos Kosmos English Edition καθώς και μέσω της δίγλωσσης ηλεκτρονικής έκδοσης http://www.neoskosmos.com.au/  .

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, «στόχος της εκστρατείας δεν είναι μόνο οι ομογενείς, αλλά και οι μη Έλληνες». Και το σημείωμα συνεχίζει:

«Για να πετύχει, όμως, η εκστρατεία αυτή χρειαζόμαστε και τη συμβολή του αναγνωστικού κοινού.

Θέλουμε όλοι οι ομογενείς να στηρίξουν την εκστρατεία και να την προωθήσουν και στους Αυστραλούς φίλους τους.

Μέσα από τις σελίδες μας, εμείς θα παρουσιάζουμε τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της Ελλάδας.

Και θέλουμε από τους αναγνώστες μας που θα επισκεφθούν την Ελλάδα να μας στέλνουν φωτογραφίες τους από τα αγαπημένα τους μέρη μαζί με τις εντυπώσεις τους.

Ακόμα και αναγνώστες που δεν θα πάνε φέτος στην Ελλάδα μπορούν να μας στείλουν φωτογραφίες από το αγαπημένο τους μέρος μαζί με τις εντυπώσεις τους και να συστήσουν και σε άλλους ομογενείς να το επισκεφθούν.

Θέλουμε όλοι μαζί να καταγράψουμε και να αναδείξουμε τις απαράμιλλες ομορφιές της Ελλάδας και παράλληλα να την ενισχύσουμε οικονομικά και ηθικά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails