AdSenseBanner

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Εντυπώσεις από την νικήτρια του διαγωνισμού για το Apollo Art Resort hotel στην Κυπαρισσία


Ενα μικρο αξιοπρεπεστατο ξενοδοχειο στην Κυπαρισσια Μεσσηνίας, το APOLLO ART RESORT HOTEL,  με καλλιτεχνικη διαθεση και με προσωπικο προθυμο να εξυπηρετησει τον επισκεπτη και να τον κανει να νοιωσει σαν στο σπιτι του υποδέχτηκε την νικήτρια του διαγωνισμού για 2 ημέρες.

Η νικήτρια του διαγωνισμού Anna Ntionia μας αναφέρει για το ξενοδοχείο:

' Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι για την ευκαιρία που μου δώσατε για μια όμορφη απόδραση.

Σε ότι αφορά τις εντυπώσεις μου από το ξενοδοχείο σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλές!

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο καθαρό τόσο στους εξωτερικούς χώρους όσο και στα δωμάτια. Πιστεύω πως το δυνατότερο σημείο του ήταν οι δύο ιδιαίτερα φιλόξενες κοπέλες στην Reception (η οποία είναι ανοικτή μέχρι αργά το βράδυ) που προσφέρθηκαν να μας κεράσουν ποτό ή χυμό με το που φτάσαμε, να μας προτείνουν κάθε μέρα προορισμούς κοντινούς να ταξιδέψουμε όπως επίσης και μας πρότειναν και ταβερνάκια.

Το πρωινό ήταν πλούσιο (αλλαντικά, τυριά, μαρμελάδες, αυγό βραστό και ομελέτα που την έφτιαχναν επι τόπου, χυμοί και καφέδες, γιαούρτι) και το σέρβιραν μέχρι τις δέκα (10) το πρωί, ωστόσο αν αργούσες και λίγο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Οι εξωτερικοί χώροι ήταν ιδιαίτερα όμορφοι και ας μην είχε ακόμα ανοίξει το pool bar. Σε ότι αφορά τα δωμάτια ήταν απλά και αξιοπρεπή.

Ως αρνητικά αν μπορώ να τα χαρακτηρίσω ήταν το μικρό σχετικά μπάνιο, και το μπαλκόνι του δωματίου. Τέλος τουλάχιστον στο δωμάτιο που μείναμε δεν είχε ένα κρεβάτι διπλό αλλά 2 μονά ενωμένα κρεβάτια, κάτι που δεν φαίνονταν στην επίσημη σελίδα του ξενοδοχέιου.

Τέλος η τοποθεσία του ήταν καλή (το πολύ δέκα λεπτά από το κέντρο της κυπαρισσίας) με αυτοκίνητο. '

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails