AdSenseBanner

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Διπλή διάκριση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την Aldemar


Δύο σημαντικές διακρίσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) απονεμήθηκαν στον Όμιλο Aldemar Hotels & SPA στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου CEO & CSR Money Conference 2010, που διοργανώθηκε από τη Money Conference με αποκλειστική συνεργασία της Eurocharity στο Ζάππειο Μέγαρο, την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010. Με το 2ο βραβείο ψηφοφορίας κοινού: Δημοφιλέστερη εταιρεία στην ΕΚΕ και το 3ο βραβείο καλύτερου Ηγέτη CEO/Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΕΚΕ τιμήθηκαν αντίστοιχα ο Όμιλος Aldemar Hotels & SPA και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της εταιρείας κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τη χάραξη της πράσινης στρατηγικής που ακολουθεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

Το πραγματικό ενδιαφέρον και η φροντίδα του Ομίλου Aldemar Hotels & SPA για τον άνθρωπο, το φυσικό περιβάλλον και την κοινωνία χαίρει της αναγνώρισης του κοινού, το οποίο τον ανέδειξε ως τη δημοφιλέστερη εταιρεία σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Πρακτικής και Υπευθυνότητας. Το έργο, την προσήλωση στις πρακτικές της αειφόρου ανάπτυξης και της εταιρικής υπευθυνότητας καθώς και τη δυναμική παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου του Ομίλου κ. Αλέξανδρου Αγγελόπουλου αξιολόγησαν επιχειρηματικά στελέχη εμπλεκόμενα στις δραστηριότητες της ΕΚΕ καθώς και τα μέλη ειδικής επιτροπής, η οποία αποτελείτο από διακεκριμένους επιστήμονες και πολιτικούς.

Τα βραβεία παρέλαβε για λογαριασμό του κ. Αγγελόπουλου η κα Καλλιόπη Καραντεμοίρη, Διευθύντρια Ανάπτυξης & Ποιότητας του Ομίλου μεταφέροντας τις ευχαριστίες του Εντεταλμένου Συμβούλου, τονίζοντας τα εξής: «Αφού συγχαρώ όλους τους βραβευμένους σήμερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές που σε πείσμα των καιρών συνεχίζουν να τιμούν την ανθρώπινη πλευρά μας και να μας θυμίζουν ότι μας ενώνουν περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. Η δική μας συνεργασία μπορεί να είναι η αρχή για μια νέα συμμετοχική διαδικασία παραγωγής αλλά και ανάπτυξης.»

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Όμιλος Aldemar Hotels & SPA βραβεύεται με τα CEO & CSR Money Conference Awards. Στη διοργάνωση του 2009 είχε τιμηθεί με το ειδικό βραβείο καλύτερης «πράσινης» επιχειρηματικής πρωτοβουλίας «THALES Green Award for Excellence».

Ο Όμιλος Αldemar Hotels & Spa, η ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα, που τοποθέτησε τη χώρα στο χάρτη της πράσινης τουριστικής ανάπτυξης, συνεχίζει τη συντονισμένη δράση της μέσω του περιβαλλοντικού προγράμματος Mare Verde, που στόχο έχει τη συστηματική προστασία της φύσης, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας και την ευαισθητοποίηση των πελατών της.

site: http://www.aldemarhotels.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails