AdSenseBanner

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Aegean Speedlines: Από 17/6/2010 δρομολόγια και στην γραμμή Πειραιάς-Ίος-Θήρα-Σίκινος. Ανοιχτά για κρατήσεις.


Η AEGEAN SPEED LINES ανακοινώνει ότι ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των τοπικών φορέων, των παραγωγικών τάξεων και της τοπικής αυτοδιοίκησης Ίου και Θήρας, κατέθεσε από 12/4/2010 αίτηση δρομολόγησης του πλοίου της Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ SPEEDRUNNER II, από 1/6/2010 στην γραμμή Πειραιά-Ίου-Θήρας, με καθημερινές αναχωρήσεις στις 07:30 το πρωί από Πειραιά και 12.30 από Θήρα.

Για την εξυπηρέτηση της εν λόγω γραμμής κατά την θερινή περίοδο, είχε ήδη οριστεί σύσκεψη στο ΥΠ.ΟΙ.ΑΝ. από τον γενικό γραμματέα Ναυτιλιακής Πολιτικής κ. Γιώργο Βλάχο, με πρόσκληση στις ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τις γραμμές των Κυκλάδων για την εξεύρεση λύσης, αφού για πρώτη φορά φέτος δεν υπήρχε σύνδεση με ταχύπλοο Ε/Γ-Ο/Γ από τον Πειραιά κατά την θερινή περίοδο.

Με την δρομολόγηση αυτή, η AEGEAN SPEED LINES απαντά με τον καλύτερο τρόπο στην αγωνία των κατοίκων και των επαγγελματιών των νησιών για την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία. Επιπλέον, στα πλαίσια της κοινωνικής της πολιτικής αλλά και του προσανατολισμού της και στην εξυπηρέτηση των νησιών της λεγόμενης «άγονης γραμμής», θα προσεγγίζει και μία φορά την εβδομάδα την Σίκινο, άνευ οιασδήποτε οικονομικής αποζημίωσης.

Μετά και αυτή την δρομολόγηση, την θερινή περίοδο του 2010, η εταιρεία θα εξυπηρετεί τους εξής προορισμούς:
• Με το SPEEDRUNNER II την γραμμή Πειραιάς-Ίος-Θήρα (και Σίκινος)
• Με το SPEEDRUNNER IIΙ την γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Τήνος-Μύκονος και Πειραιάς-Πάρος-Νάξος.
• Με το SPEEDRUNNER IV την γραμμή Πειραιάς-Σέριφος-Σίφνος-Μήλος (και Φολέγανδρος-Κίμωλος)
Η AEGEAN SPEED LINES, τον Δεκέμβριο του 2009, μόλις 5 έτη από την ίδρυσή της έλαβε την τιμητική διάκριση από τους Lloyds List, χαρακτηριζόμενη ως «καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρείας της χρονιάς για την δέσμευση, την προσήλωση και την αφοσίωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας», αρχές που απαρέγκλιτα συνεχίζει να εφαρμόζει σε κάθε της δραστηριότητα.

site: http://www.aegeanspeedlines.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails