AdSenseBanner

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

22η διοργάνωση των Ποσειδωνίων


Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει τις πύλες της η 22η διοργάνωση των Ποσειδωνίων. Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, θα λάβει χώρα η τελετή των εγκαινίων, ενώ με το πέρας της τελετής, η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στο κοινό. Τα Ποσειδώνια 2010 ολοκληρώνονται την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, του δήμου Πειραιώς, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας, της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας και της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα 'Ποσειδώνια 2010' θα είναι μεγαλύτερα από ποτέ όσον αφορά τη συνολική έκταση του εκθεσιακού χώρου, τον αριθμό των εκθετών και την αναμενόμενη ροή επισκεπτών. Περισσότεροι από 1.850 εκθέτες από 87 χώρες θα συμμετάσχουν στο πενταήμερο γεγονός, ενώ ο εκθεσιακός χώρος, που έχει ήδη κλειστεί από τους εκθέτες, καταλαμβάνει εμβαδόν 30.700 τμ, πράγμα που σημαίνει ότι η φετινή έκθεση είναι κατά 11,5% μεγαλύτερη από την έκθεση του 2008.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails