AdSenseBanner

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας : Διαγωνισμός Ζωγραφικής 2010


Την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010 ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα «Σχεδιάστε την φύση, τον ήλιο, την ιστορία, την θάλασσα. Σχεδιάστε την Ελλάδα» που διοργάνωσε το γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 213 παιδιά και νέοι που φοιτούν σε ολλανδικά σχολεία ηλικίας από 6 έως 12 και από 12 έως 18 ετών αντίστοιχα.
Στα εγκαίνια της έκθεσης των παιδικών έργων ζωγραφικής, έλαβε χώρα και η απονομή των τριών για κάθε κατηγορία βραβείων, τα οποία περιλαμβάνουν δωρεάν οικογενειακή διαμονή στα νησιά της Εύβοιας, Κρήτης, Κω και Μυτιλήνης καθώς και στην περιοχή της Μεσσηνίας, ενώ το πρώτο βραβείο και για τις δύο κατηγορίες περιλαμβάνει και από ένα δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο.
Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα είκοσι καλύτερα έργα του διαγωνισμού καθώς και να δοκιμάσουν ελληνικά εδέσματα και κρασιά τα οποία προσφέρθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης..
Για την προσφορά των δωρεάν αεροπορικών εισιτηρίων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αεροπορική εταιρία της Olympic Air.
Για την προσφορά των δωρεάν οικογενειακών πακέτων διαμονής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ξενοδοχεία: Apollo Resort Art Hotel, Μεσσηνία, Hotel apartments Mesogeios, Μεσσηνία, Hotel Mikalangelo, Κως, Ο Ελαιώνας της Γέρας, Μυτιλήνη, Heliotrope Hotel, Μυτιλήνη, Paliria Hotel, Εύβοια, Lucy Hotel, Εύβοια, Golden Bay Hotel, Κρήτη, Kristalli Hotel Apts, Κρήτη.
Επίσης θερμές ευχαριστίες για την βοήθειά τους στις νομαρχίες Ευβοίας, Ηρακλείου, Κω,Λέσβου και Μεσσηνίας.
Η έκθεση των έργων ζωγραφικής θα διαρκέσει έως τον Σεπτέμβριο 2010.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους.

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Βαλκάνος
Υπεύθυνος Διαγωνισμού
Γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας

1 σχόλιο:

  1. Kai pali ena megalo EYXARISTO stous ksenodoxous pou se antithesi me tin oikonomiki arnitikotita kai avevaiotita tis epoxis mas provikan se genaiodores prosfores symvalontas etsi stin elkystikotita kai epityxia tou diagonismou mas.

    Euxes gia ena kalo kai apodotiko kalokairi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails