AdSenseBanner

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

2 ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ: ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ -10% ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!!


Μέχρι την Κυριακή 27/06 κερδίστε έκπτωση 10% σε κάθε κράτηση ξενοδοχείου (από 25€ / βράδυ) για Κωνσταντινούπολη για όποια ημερομηνία σας ενδιαφέρει!

Τουριστικός οδηγός:

Ένα σταυροδρόμι ανάμεσα σε Ανατολή & Δύση, ανάμεσα στο παλιό και στο μοντέρνο, η Κωνσταντινούπολη ενσωμάτωσε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά με  αποτέλεσμα μία πόλη σαγηνευτική, σε διαρκή εξέλιξη και καλλιτεχνική  ανησυχία, ζωντανή μέρα και νύχτα και πάνω απ' όλα φιλόξενη. Μία πόλη που για το 2010 είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης!

Ένα ταξίδι στην "Πόλη" μπορεί να αποτελέσει μία εμπειρία ζωής ακόμα και για τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Τα απομεινάρια του Βυζαντινού μεγαλείου σε συνδυασμό με το "μυστήριο" της Ανατολής συντελούν ώστε το ταξίδι να μείνει αξέχαστο!

Το Kapalıçarşı ή Grand Bazaar στην Κωνσταντινούπολη είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες αγορές του κοσμού. Με περισσότερα από 3600 καταστήματα στους 64 δρόμους που υπάρχουν στην σκεπαστή αγορά, ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί και να αγοράσει κάθε είδους προϊόντα. Και μην ξεχνάτε ότι τα παζάρια επιβάλλονται...

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails