AdSenseBanner

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Τουριστική καμπάνια της Νομαρχίας Λάρισας σε 11 πόλεις της Θεσσαλίας και Β. Ελλάδας


Να προσελκύσει τουρίστες από τη Δυτική Θεσσαλία αλλά και τη Βόρεια Ελλάδα επιδιώκει η Νομαρχία Λάρισας, ειδικά φέτος που η οικονομική κρίση προμηνύεται δύσκολη για τον τουρισμό.

Για το σκοπό αυτό το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της Νομαρχίας ξεκινά από την ερχόμενη Τρίτη 1 Ιουνίου καμπάνια σε 11 πόλεις της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η Θεσσαλονίκη. Στις πόλεις αυτές, το προσωπικό της Νομαρχίας θα διανείμει διαφημιστικά φυλλάδια που θα προβάλλουν τις τουριστικές δυνατότητες του ν. Λάρισας, και θα περιέχει πληροφορίες τόσο για τις φυσικές ομορφιές του νομού, όσο και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που προσφέρονται στην περιοχή μας, όπως είναι για παράδειγμα ο θρησκευτικός τουρισμός ή η ορειβασία.
Ανάλογη καμπάνια είχε γίνει και τα περασμένα χρόνια τέτοια εποχή με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, καθώς καταγράφηκε σημαντικός αριθμός αφίξεων από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Δυτική θεσσαλία

Στη Νομαρχία Λάρισας δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη φετινή προσπάθεια πιστεύοντας ότι ο εσωτερικός τουρισμός θα είναι το δυνατό χαρτί ενός νομού με μεγάλες δυνατότητες, με εύκολη πρόσβαση από τη Δυτική Θεσσαλία και τη Βόρεια Ελλάδα, που μπορεί να προσφέρει ποιοτικές διακοπές σε τιμές πολύ ανταγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails