AdSenseBanner

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Tourism Expo Athens: 1η Διεθνής Τουριστική Εκθεση


Σημείο αναφοράς για τον ελληνικό τουρισμό και τον αναπτυσσόμενο τομέα του τουριστικού Real Estate της χώρας, θα αποτελέσει η νέων προδιαγραφών Τουριστική Έκθεση “Tourism Expo”, με κύριο θέμα τις διακοπές, τους προορισμούς, και την τουριστική κατοικία, που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 9 Μαΐου 2010, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens, από την Real Events A.E.

Η “Tourism Expo” έρχεται να καλύψει το μεγάλο κενό που υπάρχει στη διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας τουριστικών εκθέσεων στην Αθήνα, εκθεσιακών γεγονότων που αφορούν άμεσα τον επαγγελματία του τουρισμού της χώρας μας και του εξωτερικού. Αλλά και τον Έλληνα καταναλωτή που θέλει να μάθει τους προορισμούς, τα τουριστικά καταλύματα, τις υπηρεσίες και παροχές και τα μεταφορικά μέσα, που του προσφέρονται για κάνει τις διακοπές του. Παράλληλα θα δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέξει την παραθεριστική κατοικία των ονείρων του ανακαλύπτοντας νέους προορισμούς και σύγχρονα χρηματοδοτικά προϊόντα.

Η πρώτη παρουσίαση της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 9 Μαΐου 2010 στο Expo Athens. Οι βελτιωμένες προσβάσεις από την πρόσφατη επαναλειτουργία της γραμμής 3 του Αττικού Μετρό, καθιστούν το εκθεσιακό κέντρο με τις άριστες υποδομές, την πλήρη τεχνική υποστήριξη και το χώρο parking 3.500 θέσεων, ιδανικό περιβάλλον για την άριστη οργάνωση και λειτουργία της “Tourism Expo” και την αποδοτική παρουσίαση των εκθετών.

πηγή: http://www.tourismexpo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails