AdSenseBanner

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

SOCIAL MEDIA MARKETING για το δήμο της Αθήνας - ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

H Αθήνα ισχυροποιεί την παρουσία της στη διεθνή τουριστική αγορά και στα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η έναρξη της επίσημης συνεργασίας της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ) με μια από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες στο Internet, την JOOBILI.COM, ενισχύει σημαντικά την προβολή της σύγχρονης και εναλλακτικής εικόνας της πόλης στο εξωτερικό.

Σκοπός της ΕΤΟΑΑ είναι να προσεγγίσει μέσω του διαδικτύου τις νεότερες ηλικιακά αγορές, μεταξύ 25-45 ετών, με έντονη δραστηριότητα στα social media και να αναδείξει το σύγχρονο πρόσωπο της πόλης αλλά και το εύρος επιλογών που παρέχει στον επισκέπτη η μητροπολιτική Αθήνα.

Facebook Fan Page: http://www.facebook.com/cityofathens

Μέσα από πλούσιο και ποιοτικό φωτογραφικό υλικό, video spots και διαδικτυακούς διαγωνισμούς που θα προβάλλονται στο www.joobili.com, το τουριστικό κοινό θα έχει άμεση πληροφόρηση για όλα τα δρώμενα της πόλης καθώς και σημαντικές πληροφορίες για την Αθήνα. Παράλληλα, μέσω της συνεργασίας, θα ενισχυθεί και η επικοινωνιακή ταυτότητα της Αθήνας "Breathtaking Athens", στο Facebook, το Tweeter, το Flickr και το YouTube, στα οποία η πόλη ήδη έχει fun page με χιλιάδες μέλη από ολόκληρο τον κόσμο.



Η JOOBILI.COM είναι ένας από τους δημοφιλέστερους δικτυακούς τόπους για την προώθηση τουριστικών προορισμών μέσω της προβολής εκδηλώσεων και γεγονότων τουριστικού ενδιαφέροντος στην Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό ότι η διαδικτυακή έκδοση των Times περιέλαβε το www.joobili.com στα δέκα καλύτερα νέα ταξιδιωτικά sites και χαρακτηρίσθηκε ως ένας από τους πιο έξυπνους τρόπους για να επιλέξει κάποιος τον τόπο προορισμού και να προγραμματίσει το ταξίδι του.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη για την καθιέρωση της Αθήνας ως ιδανικού προορισμού για όλη τη διάρκεια του έτους, η συνεργασία της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων με την JOOBILI.COM σηματοδοτεί την έναρξη ενός συστηματικού και στοχευμένου προγράμματος προβολής της Αθήνας. Η ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών δίνει έμφαση στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης, με την αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων marketing και νέων μέσων επικοινωνίας.

πηγή: http://www.cityofathens.gr/el/node/10992

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails