AdSenseBanner

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Olympic Air: Mobile Check-in

Η Olympic Air, σας παρέχει την δυνατότητα να κάνετε check-in από οποιαδήποτε συσκευή κινητού τηλέφωνου με σύνδεση στο internet. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα mobile.olympicair.com μπορείτε να κάνετε check-in στο διάλειμμα μιας συνάντησης, στο ξενοδοχείο σας ή ακόμα και στον δρόμο προς το αεροδρόμιο.

Επιλέξτε την θέση που προτιμάτε, παραλάβετε την κάρτα επιβίβασης με sms η e mail, κατευθυνθείτε προς την πύλη αναχωρήσεων και απολαύστε το ταξίδι με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη.

Η υπηρεσία διατίθεται 23 ώρες έως 1 ώρα πριν την αναχώρηση και μόνο για το αεροδρόμιου της Αθήνας.

Η Mobile κάρτα επιβίβασης αναγνωρίζεται στα σημεία ελέγχου καθώς και κατά την επιβίβαση στο αεροπλάνο (η υπηρεσία διατίθεται μόνο από το διεθνή αερολιμένα Αθηνών)
Τέλος Με την χρήση τεχνολογίας 2D barcode , μπορείτε να κρατήσετε αποθηκευμένο στα εισερχόμενα μηνύματα (SMS) ή στο email του link με την κάρτα επιβίβασης και τις σχετικές με την πτήση σας πληροφορίες χωρίς πλέον να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε εκτυπωτή.
Εάν μεταφέρετε μόνο χειραποσκευές, μπορείτε να κατευθυνθείτε στην έξοδο επιβίβασης χωρίς να περάσετε από το check-in counter, διαφορετικά πρέπει να παραδώσετε τις αποσκευές σας στο check-in counter του αεροδρομίου. Επιβάτες που αναχωρούν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ρόδο μπορούν να παραδώσουν τις αποσκευές τους στα ειδικά σημεία παράδοσης της Olympic Air (baggage drop-off points).

Εάν το κινητό σας τηλέφωνο χαθεί, κλαπεί ή εξαντληθεί η μπαταρία του τότε θα πρέπει να περάσετε από τα check-in counters της Olympic Air.

Πλεονεκτήματα MOBILE CHECK-IN
- Κάντε check-in καθοδόν προς το αεροδρόμιο
- Επιλέξτε μόνοι σας την θέση σας
- Η κάρτα επιβίβασης αποθηκεύεται στα μηνύματα (SMS) ή στο email σας

πηγή: www.olympicair.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails