AdSenseBanner

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Maryianni Κύθηρα ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΣΧΑ: -25% σε όλα τα μέλη του Facebook Group

Για τα μέλη του Facebook group Maryianni 25% έκπτωση στις Πασχαλινές κρατήσεις . Το Πάσχα στον Αυλαίμωνα Κυθήρων αποτελεί μια απροσδόκητη εμπειρία.

Facebook group: http://www.facebook.com/group.php?gid=44420162908

Περισσότερες πληροφορίες

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ...

Στα Κύθηρα, στο νησί με την πλούσια ιστορία, με τις ανεπανάληπτες φυσικές του ομορφιές, τις θελκτικές του ακρογιαλιές, στο στολίδι του Ελληνικού νότου, εκεί κάπου στη μέση της ανατολικής του ακτής συναντάει κανείς τον Αβλέμωνα. Έναν κόλπο που λες και τον φιλοτέχνησε εμπνευσμένος ζωγράφος, όπου στις τελευταίες πινελλιές έβαλε όλη τη χρωματική ομορφιά του ουρανού και της θάλασσας, δημιουργώντας ένα έργο απείρου κάλλους.
Η Κυθέρεια Αφροδίτη κεύθει τον έρωτα που βρίσκει την αφορμή να αναδυθεί με μία και μόνη ματιά.
Γι' αυτό τα Κύθηρα προκαλώντας τον ερωτισμό, μαγνητίζουν, δημιουργώντας μια ονειρική αίσθηση που παραμένει αναλλοίωτη.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΡΓΙΑΝΝΗ

Στον Αβλέμωνα, στον δρόμο που πηγαίνει προς το γραφικό, ενετικό κάστρο της άκρης του κόλπου, βρίσκεται η Μαργιαννή.
Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα νησιώτικης αρχιτεκτονικής με βενετσιάνικα στοιχεία, πάνω στη θάλασσα. Φτιαγμένα με πολύ αγάπη και μεράκι, προσφέρουν στους επισκέπτες τους αξέχαστες διακοπές.
Με άνετους χώρους, υπέροχες βεράντες με θέα τη θάλασσα και πλήρη εξοπλισμό, διαθέτουν, κουζίνα, αιρ κοντίσιον για τους ζεστούς μήνες και θέρμανση για τους χειμερινούς, τηλεόραση και καθημερινή εξυπηρέτηση.
Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, γνώστες του τι σημαίνει φιλοξενία, αφού αποκόμισαν όλη την εμπειρία από τα ατέλειωτα ταξίδια τους σ' όλο τον κόσμο , πετώντας πολλά χρόνια στην Ολυμπιακή Αεροπορία, πιλότος και αεροσυνοδός αντίστοιχα, προσφέρουν ότι καλύτερο για αλησμόνητες διακοπές.
...Για να παραμένει αυτό το κάτι στη σκέψη που γεμίζει τη καρδιά όταν το αναπολείς και ονειρεύεσαι να το ξαναζήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails