AdSenseBanner

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Το ISTION CLUB & SPA μας φέρνει πιο κοντά στις καλοκαιρινές διακοπές

Το νέο 5 αστέρων resort ISTION CLUB & SPA στη Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής βάζει τα δυνατά του για να ονειρευτείτε από τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Με 20% έκπτωση στις διαμονές για όλη τη σαιζόν 2010, σε όσους προλάβουν να πραγματοποιήσουν την κράτηση τους μέχρι τις 31 Μαΐου, κάνει την αρχή για να υποδεχτούμε την άνοιξη και το καλοκαίρι σε έναν απολαυστικό τόπο διακοπών.

To ISTION CLUB & SPA, βρίσκεται στα Νέα Μουδιανιά Χαλκιδικής και μόνο 30 χλμ. από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Είναι κτισμένο σε ένα ιδανικό παραθαλάσσιο σημείο που αγναντεύει τα κρυστάλλινα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου αλλά και τις κορυφές του Ολύμπου. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική με πέτρα, μέταλλο και γυαλί, τα 90 μοντέρνα δωμάτια και οι 37 σουίτες, είναι η βάση για ξεκούραση και καλοπέραση. Η απόλαυση συνεχίζεται στα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας με ιδιαίτερες γεύσεις από τη διεθνή και ελληνική κουζίνα. Οι αισθήσεις απογειώνονται στο πολυτελέστατο και ειδυλλιακό SPA MILFEY με ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου και σώματος από την Ασία και τα πιο χαλαρωτικά μασάζ.

To Ιstion Club έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών του και πρόσφατα βραβεύθηκε ως ένα από τα δέκα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία του 2009 για έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της χώρας, το Manessis Travel.
Οι διακοπές στο 5 αστέρων Istion Club γίνονται τώρα πραγματικότητα για όλους με την ειδική έκπτωση -20% για όλες τις διαμονές της σεζόν διάρκειας από 4 ημέρες και άνω, ξεκινώντας από 36euros το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή.

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 23730 41900
και on-line στο http://www.istionclub.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails