AdSenseBanner

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΞΕΝΩΝΑΣ IRESIONI ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

Αράχωβα
Η Αράχωβα είναι χτισμένη στις νότιες κορυφογραμμές του Παρνασσού, σε ύψος 980μ. Όμορφα, πέτρινα σπίτια, γραφικά λιθόστρωτα μονοπάτια και συντριβάνια είναι οι πρώτες εικόνες που βλέπετε όταν φτάνετε στην Αράχωβα.

Το κέντρο σκι του Παρνασσού είναι μόλις 25χμ. μακριά από την Αράχωβα. Μπορείτε να επισκεφθείτε το βουνό όχι μόνο το χειμώνα για σκι αλλά και τις υπόλοιπες εποχές για ποδήλατο, πεζοπορία και ορειβασία.

Η Αράχωβα διατηρεί σήμερα, παρόλη την ανάπτυξη, τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, ήθη και έθιμα. Ένα αντιπροσωπευτικό γεγονός με παραδοσιακό χαρακτήρα είναι και η τριήμερη γιορτή, το περίφημο Πανηγυράκι. Είναι μια θρησκευτική και εθνική γιορτή αφιερωμένη στον Άγιο Γεώργιο, ωστόσο έχει και αρχαία ελληνικά στοιχεία, γεγονός που μαρτυρά τις βαθιές ιστορικές ρίζες της Αράχωβας.

Ξενώνας Iresioni

Συνδυάζοντας φύση και πολιτισμό, ο ξενώνας αυτός χαρακτηρίζεται από την αυθεντική και πολυτελή αρχιτεκτονική και διακόσμηση.

Το Iresioni είναι ένας ζεστός και φιλικός ξενώνας, ιδανικός για διαφυγή από την καθημερινότητα και χαλάρωση στην Αράχωβα του Παρνασσού. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα και οι υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με παραδοσιακά έπιπλα από ξύλο, σίδερο και δέρμα. Όλα τα δωμάτια διαφέρουν μεταξύ τους, το κρεβάτι, το κομοδίνο, οι καρέκλες, το γραφείο και ο καθρέφτης είναι διαφορετικά από δωμάτιο σε δωμάτιο. Το πρωί σερβίρεται σπιτικό πρωινό για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Απολαύστε παραδοσιακές πίτες, φρέσκο ψωμί, ζεστό τσάι, αυγά και κέικ.

Ο ξενώνας Iresioni σας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Είναι ένας νεόκτιστος ξενώνας στην καρδιά της Αράχωβας, που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ένθερμη ατμόσφαιρα με την παραδοσιακή αισθητική της περιοχής.

Πληροφορίες για τον ξενώνα Iresioni και online κράτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails