AdSenseBanner

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

GREECE 2010: KALIMERA - ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Με αφορμή το άρθρο 'Τουρισμός: Η Ελλάδα χάνει vs η Τουρκία κερδίζει' και ότι όλοι μας θα πρέπει να συμμετέχουμε στην προβολή της χώρα μας στο εξωτερικό το blog μας έχει αναλάβει μια πρωτοβουλία για την προώθηση της χώρας μας μέσω του Facebook σε όλο το κόσμο.

Θα πρέπει να κάνουμε όλοι ότι είναι δυνατόν να αναστρέψουμε αυτό το 'κακό' κλίμα που υπάρχει προς την χώρα μας. Το xenodoxia.blogspot.com πήρε την πρωτοβουλία και έχει δημιουργήσει ένα page το 'Greece 2010: Kalimera' για την προώθηση της χώρα μας στο εξωτερικό, σε συνεργασία με διακεκριμένους Ελληνες που ασχολούνται με τον τουρισμό, όπως τον καθηγητή Δημήτρη Μπούχαλη (www.buhalis.com)

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ FANS ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟ FACEBOOK. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

http://www.facebook.com/pages/Greece-2010-KALIMERA/110673118946973

2 σχόλια:

  1. mporoume oloi na proo8sisoume tin touristiki ellada. Mhn perimenete apo ton EOT kai ton ka8e perastiko upourgo na kanei 8aumata san ma8iteuomenos magos. Parte tin touristiki ellada sta xeria sas kai proxwriste tin mprosta !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας γίνει επιτέλους κάτι, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό! Υποστηρίζουμε όλοι το page!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails