AdSenseBanner

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Επανάσταση στον χώρο του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ από την GOOGLE ...

Το Google προγραμματίζει να παρουσιάσει τις τιμές των ξενοδοχείων στο Google Maps

Η Google εδώ και λίγο χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει να πειραματίζεται στο πλαίσιο υλοποίησης μιας νέας υπηρεσίας αναγραφής τιμών στην παρουσίαση επιλεγμένων ξενοδοχείων στο Google Maps.

Συνεπώς όταν ένας χρήστης του διαδικτύου αναζητεί ξενοδοχείο στο Google Maps, θα έχει την δυνατότητα να δίνει ημερομηνίες και μέρος και να εμφανίζονται στον χάρτη τα ξενοδοχεία και τιμές για την συγκεκριμένη περίοδο. Πατώντας click στο ξενοδοχείο θα μεταφέρετε στο site του ξενοδοχείου για την πραγματοποίηση της κράτησης.

Σύμφωνα με το Andrew Silverman:
"Με την παρουσίαση των τιμών των ξενοδοχείων στους χάρτες της Google ελπίζουμε να βοηθήσουμε τους επισκέπτες στην εύρεση ξενοδοχείου και η αναζήτηση να γίνει ταχύτερη και αποδοτική"

Η νέα αυτή υπηρεσία δεν θα επηρεάσει την κατάταξη των ξενοδοχείων στο Google Maps. Η κατάταξη μέχρι και σήμερα καθορίζεται από το πόσο relevance είναι το ξενοδοχείο με την αναζήτηση που κάνει ο επισκέπτης και κυρίως από την περιοχή που αναζητά ξενοδοχείο.
Η Google θα αξιολογήσει τη χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα αυτής της νέας υπηρεσίας βασισμένη στα δεδομένα και στα στοιχεία που θα συλλέξει
και ελπίζει να την καταστήσει διαθέσιμη σε περισσότερους χρήστες και να προσφέρει τις τιμές από περισσότερους συνεργάτες με την πάροδο του χρόνου.

πηγή: eyefortravel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails