AdSenseBanner

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Capsis hotel: Άνεση, επιχειρηματικός χαρακτήρας και παροχές υψηλού επιπέδου

Το Capsis Hotel, το μεγαλύτερο ξενοδοχείο πόλεως στη Βόρεια Ελλάδα, βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και προσφέρει άνετα δωμάτια και δωρεάν υψηλής ταχύτητας ασύρματη πρόσβαση στο internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Το Capsis Hotel βρίσκεται κοντά στην ακτή της Θεσσαλονίκης και το αίθριο με την πισίνα του προσφέρει υπέροχη θέα σε όλη την Θεσσαλονίκη και την Άνω Πόλη. Στο επιχειρηματικό κέντρο διατίθεται δωρεάν ενσύρματη σύνδεση στο internet.

Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πισίνα στον τελευταίο όροφο, την σάουνα και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστηρίο. Για χαλάρωση, διατίθενται επαγγελματικές υπηρεσίες μασάζ.

Προσφέρεται ιδιωτικός υπόγειος χώρος στάθμευσης με σύστημα παρακολούθησης. Υπάρχει δυνατότητα αργοπορημένου check-out μέχρι τις 20:00 με επιπλέον χρέωση μέσω της υπηρεσίας Stay Late του Capsis Hotel.

Τα δωμάτια και οι 19 αίθουσες συνεδρίων του ξενοδοχείου είναι πλήρως εξοπλισμένα. Το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση και η μεταφορά των ατόμων με ειδικές ανάγκες σε όλες τις κύριες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Περισσότερες πληροφορίες και Online booking για το capsis hotel στην Θεσσαλονίκη ή πληροφορίες και φωτογραφίες στο site http://www.yahotels.gr/capsishotel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails