AdSenseBanner

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ η ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ


Τη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ που πραγματοποιείται στο Βερολίνο (9 έως 11 Μαρτίου) θα επισκεφθεί η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς και διεθνών ταξιδιωτικών οργανισμών στην καρδιά της τουριστικής βιομηχανίας . Kατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο θα έχει συναντήσεις με υπουργούς Τουρισμού άλλων χωρών, ενώ θα πραγματοποιήσει και σειρά επαφών με ξένους δημοσιογράφους.

Στο Βερολίνο όπου για πέντε ημέρες συναντάται η διεθνής βιομηχανία τουρισμού η υφυπουργός πολιτισμού και τουρισμού θα δώσει μια ακόμη μάχη προς την κατεύθυνση της αντιστροφής του κλίματος που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα για την χώρα μας απόρροια της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Μάλιστα η κα Γκερέκου στη διάρκεια της παρουσίασης της καμπάνια του ΕΟΤ ερωτηθείσα χθες να σχολιάσει τη θέση του ελληνικού τουρισμού στη Γερμανία μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τόνισε ότι «υπάρχει μία μικρή κάμψη» υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε ένας πολύ ελκυστικός τουριστικός προορισμός για τους Γερμανούς και όχι μόνο. Υπάρχουν πολλές κατοικίες Γερμανών στην Ελλάδα, πολλές ιδιοκτησίες, είμαστε αγαπημένος προορισμός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος με ενδιαφέρον εξάλλου αναμένεται και η δημοσιοποίηση της έκθεσης του γραφείου του ΕΟΤ στο Βερολίνο για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης που παραδοσιακά κάθε χρόνο παραδίδεται στον αρμόδια περι των τουριστικών πραγμάτων.

πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=10135

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails