AdSenseBanner

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Το Νομάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρό επισκέφθηκαν χθες η πρόεδρος και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του νεοσύστατου Ελληνορωσικού συνδέσμου Περιφέρειας Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας κ.κ Χριστίνα Σολομίδου και Μαριέττα Λάμπρου με σκοπό να τον ενημερώσουν για την εκδήλωση που διοργανώνει ο σύνδεσμος στα μέσα Μαρτίου.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση του Ελληνορωσικού συνδέσμου που θα γίνει στις 13 Μαρτίου στις 7 μ.μ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Η εκδήλωση έχει θέμα : "Σχέσεις Ελλάδας Ρωσίας- Ανάπτυξη- Ενεργειακή Πολιτική- Τουρισμός- Εμπορικές Συναλλαγές ".

Στη χθεσινή επίσκεψη στο Νομάρχη Λάρισας η πρόεδρος του Ελληνορωσικού συνδέσμου ενημέρωσε τον κ. Κατσαρό για τις δραστηριότητες του συνδέσμου και τον κάλεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Σκοπός της ίδρυσης του Ελληνορωσικού συνδέσμου όπως τόνισε η κ. Σολομίδου είναι η συμβολή στη διεύρυνση και ενδυνάμωση των σχέσεων Ειρήνης, Φιλίας μεταξύ των λαών της Ρωσίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η τοποθέτηση και υποστήριξη ενός ευρέου διαλόγου και συνεργασίας με την τοπική κοινωνία καθώς και η ικανοποίηση των επαγγελματικών, εμπορικών, πολιτιστικών και ερασιτεχνικών ενδιαφερόντων των μελών του συνδέσμου.

Ο Νομάρχης από την πλευρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκδήλωση ενώ τόνισε με την ίδρυση ενός τέτοιου συλλόγου ενδυναμώνονται οι δεσμοί φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης θα είναι ο πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλαντιμίρ Τσιχικβισβίλη και ομιλητές θα είναι:

1) Έλενα Κονδράτοβα Διευθύντρια του Ελληνορωσικού εμπορικού επιμελητηρίου
2) Γιάννης Τζεν τέως πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος του Ελληνικού οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου.
3) Απόστολος Δοντάς αντιπρόεδρος του ΣΘΕΒ
4) Σ. Γιαννακόπουλος αντιπρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας

πηγή: http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=8479196

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails