AdSenseBanner

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΕΔΩ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Καλώς ήρθατε στην σημαντικότερη εμπορική έκθεση ταξιδιού στο Κόσμο

Μια ολόκληρη ταξιδιωτική γκάμα παρουσιάζετε στην ITB στο Βερολίνο:προορισμοί, ταξιδιωτικοί πράκτορες, συστήματα κρατήσεων, μεταφορείς, ξενοδοχεία και όλοι εκείνοι που θέλουν να παρέχουν στους πελάτες τους τις ομορφότερες εβδομάδες της χρονιάς.
Η ITB Βερολίνου φωτίζει την επιχείρησή σας. Οι ιδανικές διακοπές ξεκινάνε εδώ. Η ITB Βερολίνου είναι για τους εμπορικούς επισκέπτες η πλατφόρμα B2B – μια εξαιρετική ευκαιρία για να συναρτήσετε επιχειρηματίες και να κάνετε συναλλαγές. Για όλους τους υπόλοιπους επισκέπτες είναι η ITB Βερολίνου είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε τον κόσμο μέσα σε μερικές ώρες.

Το επιτυχημένο επαγγελματικό ταξίδι ξεκινάει εδώ. Η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας μας αυξάνετε. Στην βιομηχανία ταξιδιού με τα ταξίδια αναψυχής, τα επαγγελματικά ταξίδια έχουν γίνει ένας σημαντικός και προσοδοφόρος πυλώνας. Η ITB Βερολίνου είναι ο ιδανικός τόπος για να μάθετε σχετικά με τις νέες τάσεις, ιδέες και δυνατότητες συνεργασίας - και να εισχωρήσετε βαθύτερα στις υπάρχουσες επαγγελματικές σχέσεις.

ITB Βερολίνου το 2010 θα λάβει χώρα από 10. - 14. Μαρτίου στο Βερολίνο, Γερμανία

πηγή: http://www.itb-berlin.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails