AdSenseBanner

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ελληνικά και τουρκικά τουριστικά θέρετρα καλείται να "ανταγωνιστεί" η βουλγαρική τουριστική βιομηχανία

Ελληνικά και τουρκικά τουριστικά θέρετρα, που φαίνεται πως αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο της προτίμησης των Βούλγαρων πολιτών, είτε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, είτε για λίγες μέρες ξεκούρασης, καλείται να "ανταγωνιστεί" η εγχώρια τουριστική βιομηχανία, στη Βουλγαρία, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από δημοσίευμα της καθημερινής εφημερίδας "24 Chasa".

Όπως τονίζεται, ένας από τους βασικούς - ίσως ο πιο καθοριστικός - λόγους, για τους οποίους το ενδιαφέρον των Βούλγαρων πολιτών άλλαξε "ρότα" και στράφηκε προς την Ελλάδα και τη Τουρκία, είναι οι προσεγμένες τιμές για το μεγαλύτερο μερίδιο του πληθυσμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, "οι Βούλγαροι τουρίστες ενδέχεται να επιλέξουν φθηνότερους προορισμούς στη Βόρεια Ελλάδα και την Τουρκία", αφού, μια τριμελής οικογένεια θα χρειαστεί τουλάχιστον 2.000 λέβα (περίπου 1.000 ευρώ), την περίοδο Ιούλιος - Αύγουστος για να περάσει τις διακοπές της σε βουλγαρικό τουριστικό θέρετρο, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Αυτό το ποσό, συμπληρώνεται στο δημοσίευμα, αφορά μόνο τα έξοδα διαμονής.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails