AdSenseBanner

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κας ΟΛ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

Η Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή την έναρξη, στις 17 Μαρτίου, της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού της Ρωσίας, στη Μόσχα (ΜΙΤΤ), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ρωσία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αγορές για τον Ελληνικό τουρισμό. Για να αυξήσουμε τη διείσδυσή μας, χρειάζεται να κάνουμε τη Χώρα μας πιο εύκολα προσβάσιμη και πιο ελκυστική για τους Ρώσους.

Όσον αφορά την προσβασιμότητα, έχουν ήδη γίνει αρκετά βήματα. Τα τελευταία χρόνια επισπεύσθηκε η διαδικασία έκδοσης “βίζας”, με αποτέλεσμα να αυξηθούν και οι αφίξεις. Ωστόσο, διαδικαστικά προβλήματα υπάρχουν ακόμα, και είναι επιτακτική ανάγκη να λυθούν άμεσα.

Όσον αφορά την ελκυστικότητα, χρειάζεται πιο έγκαιρη και στοχευμένη προβολή του τουριστικού μας προϊόντος. Πρέπει να περάσουμε το μήνυμα, ότι η Ελλάδα βελτιώνεται συνεχώς ως προορισμός. Προσφέρει ανταγωνιστικές δυνατότητες αναψυχής όλο το χρόνο, διαθέτει σύγχρονες υποδομές πολυτελείας και -με γνώμονα τους κοινούς δεσμούς των λαών μας- εξελίσσει μορφές, όπως τον θρησκευτικό και τον πολιτιστικό τουρισμό.

Με άλλα λόγια, η Ελλάδα μπορεί, πλέον, και ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις και τις ανάγκες της ρωσικής αγοράς. Και δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να εγκαταλείψει αυτή την προσπάθεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails