AdSenseBanner

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Διακοπές στην Μύκονο στο Arhontiko Pension

Το Arhontiko Pension προσφέρει μοντέρνο κατάλυμα και όμορφη, ανοιχτή θέα σε μία ήσυχη τοποθεσία, 1χμ. από τη Χώρα της Μυκόνου.

Χτισμένο σε καθαρό, παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ, το Arhontiko παρέχει ζεστά καταλύματα ανάμεσα σε κήπους και μια όμορφη εξωτερική πισίνα.

Υπάρχει μια ποικιλία από όμορφα και απλά διακοσμημένα δωμάτια που περιέχουν δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο και κλιματισμό.Όλα τα δωμάτια έχουν υπέροχη θέα και άμεση πρόσβαση στην εξωτερική πισίνα ή στον κήπο.

Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ και μετά απολαύστε χαλαρωτικές, τεμπέλικες ημέρες δίπλα στην υπέροχη πισίνα με θέα στα γύρω βουνά ή χρησιμοποιείστε τις εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου.

Υπάρχουν δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι, και ωριαίες μεταφορές προς και από την πόλη.Το εξυπηρετικό προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι για να εξερευνήσετε την περιοχή.

Τα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνουν την Παλιά Πόλη της Μυκόνου, τους ανεμόμυλους της Μυκόνου, την πανέμορφη Μικρή Βενετία και φυσικά την ακτή.

Με φιλική ατμόσφαιρα και εξυπηρετικό σέρβις, οι επισκέπτες του Arhontiko Pension θα απολαύσουν απόλυτη χαλάρωση σε μια απλή και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Κάντε online κράτηση τώρα στο
http://www.booking.com/hotel/gr/arhontiko-pension.html?aid=327107

Σχόλια επισκεπτών:

- Είναι πολύ φιλόξενος χώρος και το προσωπικό πρόθυμο να εξυπηρετήσει την κάθε μας ανάγκη.Πανέμορφος χώρος σε ιδανική περιοχή κοντά στην χώρα.
- Πολύ εξυπηρετικό το προσωπικό, καλή τοποθεσία μακρυά από τη βουή της χώρας, ησυχία, ωραία θέα στή λίμνη/φράγμα Μαράθι, κλασσική αρχιτεκτονική κυκλαδίτικη.
- φιλικότητα, ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails