AdSenseBanner

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Archontiko Zachlorou - Τελευταίο δωμάτιο για το ΠΑΣΧΑ

Καλάβρυτα
Τα Καλάβρυτα ιστορικά εμφανίζονται το 776 π.χ. με το όνομα Κυναίθη.Το όνομα φανερώνει την έφεση των κατοίκων για το κυνηγι. Η Κυναίθη τοποθετείται Ν.Α. των σημερινών Καλαβρύτων εις το χώρο μεταξύ του εξωκλησιού του Αγίου Κωνσταντίνου και του Κάστρου. Το σημερινό τους όνομα που εμφανίστηκε με την φραγκοκρατία οφείλεται στις καλές και δροσερές πήγες που έτρεχαν μέσα και έξω από την πόλη.

Είναι κτισμένα σε υψόμετρο 756 μέτρων από τη θάλασσα στη σκιά του Χελμού σε προνομιακή θέση γεμάτη από έλατα. Στην Επαρχία Καλαβρύτων μπορείτε να επισκεφτείτε πολύ σημαντικά θρησκευτικά, ιστορικά, αρχαιολογικά, φυσιολατρικά και τουριστικά αξιοθέατα.

Αρχοντικό Ζαχλωρού

Το Αρχοντικό Ζαχλωρού βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο που συνδυάζει το όμορφο περιβάλλον με τη ζεστή φιλοξενία στη Ζαχλωρού, στα Καλάβρυτα.

Το πέτρινο αρχοντικό έκτασης 50τμ. διαθέτει 4 διαμερίσματα, με 2 υπνοδωμάτια το καθένα, διακοσμημένα με ζεστά χρώματα και πιστά στο παραδοσιακό ύφος του αρχικού κτηρίου.

Κάθε διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με πολυτελείς ανέσεις, όπως αυτόνομη θέρμανση, τζάκι στο υπνοδωμάτιο, τζακούζι και τζάκι στο σαλόνι, καλωδιακή τηλεόραση, DVD-player, ψυγείο και mini bar.

Πληροφορίες για το ξενοδοχείο Archontiko Zachlorou και online κράτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails